Bir Deli Rüzgar dizisi final mi yapıyor? Fox TV açıklama yaptı mı?

Fox TV’nin yeni sezon dizisi olarak ekranlara gelen Bir Deli Rüzgar dizisinin final yapacağı konuşuluyor. Peki ya Fox TV’den final kararıyla ilgili açıklama yapıldı mı?

Bir Deli Rüzgar dizisi final mi yapıyor? Fox TV açıklama yaptı mı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
15 Ekim 2018 Pazartesi 15:37

Fox TV’de büyük umutlarla başlayan Bir Deli Rüzgar dizisinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Başrollerinde Berk Cankat, Hatice Aslan, Almila Ada, Pınar Deniz ve Kanbolat Görkem Arslan'ın oynadığı Bir Deli Rüzgar dizisi, reytinglerde isteneni verememesiyle final kararı aldığı söyleniyor.

Bir Deli Rüzgar dizisi final mi yapıyor?

Reytinglerde istediğini alamayan Fox TV'nin büyük umutlarla yayın hayatına başlayan dizisi Bir Deli Rüzgar apar topar final yapma kararı aldı. Yapılan açıklamada dizinin 6. bölümünden itibaren yayınlanmayacağı duyuruldu. Yapımcılığı TMC Film'in üstlendiği dram türündeki dizinin yönetmenliğini Altan Dönmez yapıyordu. Fox TV dizinin 13 Ekim'de yayınlanan bölüm reytinglerinde listenin 10. sırasında yer almasından dolayı final kararı aldığı söyleniyor. Dizinin 6 Ekim'de yayınlanan bölümü ise reytinglerde 6. sırada yer alıyordu.

Bir Deli Rüzgar dizisinin konusu nedir?

Melike Candan, ağır bedeller ödeyerek en dipten en zirveye tırmanmış, 70’lerde ve 80’lerde assolistlik mertebesine ulaşmış bir yıldızdır. Melike’nin bugünkü yaşamı ise bambaşkadır. Bir gün tuvaletçi olarak çalıştığı barda tıpkı kendisinin ilk günlerindeki gibi gözünü en yükseğe dikmiş Gökçe Yücel ile karşılaşır. O zirvenin nasıl bir yer olduğunu bilen Melike’nin amacı Gökçe’yi uyarmaktır. Ancak zirvenin ihtişamı Gökçe’nin kulaklarını tıkarken hayat Melike’nin karşısına geçmişini çıkarmaya devam edecektir.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar