Bir Umut Yeter dizisi bugün neden yok, final mi yaptı?

Kanal D’nin yeni sezon dizileri arasında yer alan Bir Umut Yeter dizisi bu akşam neden yok, final mi yaptı? Kanal D Bir Umut Yeter dizisini yayından mı kaldırdı?

Bir Umut Yeter dizisi bugün neden yok, final mi yaptı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
4 Ekim 2018 Perşembe 15:28

Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşan Bir Umut Yeter dizisinin yayın akışında olmaması izleyicileri merak ettirdi. Peki ya Bir Umut Yeter dizisi bu akşam neden yok, yayından mı kaldırıldı? Kanal D açıklama yaptı mı? 

Büyük umutlarla tanıtımları haftalar öncesinden ekranlarda dönmeye başlayan Kanal D'nin çiçeği burnunda dizisi Bir Umut Yeter'in ikinci bölümü için flaş bir karar verildi. Başarılı oyuncu kadrosu ve güçlü senaryosu ile farkını ortaya koyan dizi Bir Umut Yeter'in ilk bölümü perşembe akşamı ekrana geldi. Ancak dizinin reytingleri hiç beklenilen gibi olmadı, listenin gerilerinde kaldı. Bunun üzerine final yapmak yerine kanal yönetimi dizinin yayın gününü değiştirdi. O nedenle dizi bugün yeni bölümüyle ekranlarda olmayacak.

Bir Umut Yeter dizisinin yeni yayın günü ne zaman?

Perşembe gününün ekran yıldızları olan Bir Zamanlar Çukurova, Avlu ve Bizim Hikaye’nin de o akşam ekranlarda olması dizinin reytinglerinin bölünmesine neden oldu. Bunun üzerine Kanal D düğmeye bastı ve B planını devreye koydu. Reyting kaygısından dolayı Kanal D Bir Umut Yeter dizisinin gününü değiştirdi. Dizi artık Cumartesi günleri ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümü 6 Ekim Cumartesi günü ekranlarda olacak.

Bir Umut Yeter dizisinin konusu nedir?

Askerlikten malulen emekli olan Yılmaz, Köyceğiz’in ıssız bir adasında bulunan deniz fenerini kendine sığınak olarak seçtiğinde, yeni ve yalnız bir hayata başladığını düşünüyor olsa da, kısa sürede yanıldığını anlayacaktır. Hayattan fazla beklentisi olmayan Yılmaz Köyceğiz’de tanıştığı Elif’in yaşam sevincinden öylesine etkilenir ki kısa sürede Elif’in de ısrarı ile iki genç evlenmeye karar verirler.

Zaman içinde Elif’in peş peşe yaptığı düşükler evliliklerini sarssa da, hiç beklemedikleri bir zamanda mucizevi şekilde yeni doğmuş bir bebeğin girmesiyle hayatları ters yüz olacaktır. Elif, bebeği Allah tarafından gönderilmiş bir hediye olarak görürken, Yılmaz bunun yanlış olduğunu biliyordur. Elif’in bebeği bağrına evlat diye basmasıyla birlikte, yıllar boyu sürecek vicdan azabı da başlamıştır artık. Bir Umut Yeter, Yılmaz’ın vicdan muhasebesi içinde doğru yolu bulma çabası, Elif’in dağılmaması için tutkuyla çabaladığı ailesine olan aşırı düşkünlüğü, evlat acısı ve özlemi içinde hayata tutunmaya çalışan acılı Derya’nın dramını anlatıyor.

 

 

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar