Meleklerin Aşkı final mi yapıyor? Meleklerin Aşkı final tarihi belli mi?

Show TV ekranlarında yaz dizisi olarak ekranlara gelen Meleklerin Aşkı dizisi final mi yapıyor? Meleklerin aşkı final tarihi belli mi?

Meleklerin Aşkı final mi yapıyor? Meleklerin Aşkı final tarihi belli mi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
10 Eylül 2018 Pazartesi 13:59

Yaz sezonunun sona ermesiyle birlikte yaz dizisi olarak ekranlara gelen birçok dizi izleyicilerine veda edecek. Yaz dizilerinin final yapma nedenlerinin başında reytinglerde istenilen kitleye ulaşamaması sonucu maliyetlerin bunu karşılayamaması. Peki ya Meleklerin Aşkı dizisi için final kararı alındı mı, ne zaman final yapacak? Detaylar haberimizde.

Meleklerin Aşkı final mi yapıyor?

Eylül ayıyla birlikte kanallar yeni sezon hazırlıklarına başladı. Bazı diziler yeni sezona hazırlanırken, bazı diziler de final yapıyor. Erken final yapan dizilerden birisi de ‘Meleklerin aşkı’. Meleklerin Aşkı dizisi için toplanan Show TV ve Süreç Film yaz dizisi olarak ekranlara gelen Meleklerin Aşkı dizisi için final kararını verdi.

Meleklerin Aşkı final tarihi belli mi?

Meleklerin Aşkı dizisinin son bölümlerde yükselen reytingleri Show TV’nin dizi için yeni sezonda bir şans vermesinde etkili oldu; ancak Meleklerin Aşkı dizisi reytinglerini bu sürede de yükseltmeyi başaramadı. Meleklerin Aşkı dizisi 11. bölümüyle 20 Eylül Perşembe günü final yaparak ekranlara veda edecek. Meleklerin Aşkı için alınan final kararı ile izleyici kitlesini üzecek.

Vatan gazetesi yazarı Oya Doğan, Show TV’nin yaz ekranında izleyici ile buluşan iddialı dizisi için final kararı verildiğini köşesine taşıdı.

Doğan, köşesinde şu ifadeleri kullandı; “Başrollerini Oya Başar, Gülper Özdemir, Berkay Hardal, Didem Balçın ve Toygan Avanoğlu’nun başrollerini oynadığı, Show TV’de ekrana gelen Meleklerin Aşkı bu yaz başlamış ve seyircisiyle buluşmuştu. Bir huzurevinde büyüyen Yağmur’un Melek’e olan aşkının anlatıldığı diziden maalesef olumsuz haber geldi. Eylül sezonunun açılmasıyla birlikte kanal ve yapımcının ortak kararıyla Meleklerin Aşkı 11’inci bölümde final yapıyor. Yani 20 Eylül Perşembe akşamı son bölümüyle ekrana gelecek. Benim bu dizide aklımda iki şey kalacak. İlki; ilk kez kadının daha güçlü olduğu, erkeğin kadının peşinden koştuğu bir romantik komedi izledik. İkincisi ise Necmettin karakterine hayat veren Toygan Avanoğlu olacak. Meleklerin Aşkı dizisinde çalışan herkesin eline, emeğine, duygusuna sağlık!”

Sina Koloğlu’dan Meleklerin aşkı final açıklaması

Milliyet Gazetesi Cadde yazarı Sina Koloğlu Meleklerin Aşkı dizisinin final yapacağını açıkladı. Sina Koloğlu Meleklerin Aşkı dizisinin reyting sıralamasında birinci olduğunu ancak birinciliğin yetmediğini birinci olurken düşük reytingler aldığını bu kadar düşük reytinglerinde 2018 2019 yeni sezonunda dizinin maliyetini kurtarmayacağını ve dizinin final yapacağı iddialarının olduğunu yazdı.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Gülce Ela En beğenilen yorum
Hayırrrrrr!