2018-2019 kış sezonu dizileri listesi-Yeni sezonda hangi kanalda hangi dizi başlayacak?

2018 yaz sezonunda başlayan birçok dizi eğer reytinglerde başarıyı yakalarsa 2019 kış sezonunda da ekranlarda seyirci ile buluşacak. Peki ya 2018-2019 kış sezonunda hangi kanalda hangi yeni dizi başlayacak? 2018-2019 kış sezonu dizileri listesi..

2018-2019 kış sezonu dizileri listesi-Yeni sezonda hangi kanalda hangi dizi başlayacak?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
5 Eylül 2018 Çarşamba 09:05

Bildiğiniz üzere 2018 yılında birçok dizi reyting kurbanı olarak sezonun bitmesini bile beklemeden final yapmak durumunda kaldı. Ardından da sağlam kadro dizilerin de final yapacağı korkusuyla yaz sezonuna giriş yapıldı. Yeni sezonda hangi dizilerin yayına devam edeceği aşağı yukarı belli olsa da hangilerinin yeniz sezonda kesin olarak başlayacağı merak ediliyor. 2018 yaz sezonunda ise yine birçok dizi ekranlara geldi ancak başarılı olanları sadece birkaçı.

Bunların kış sezonunda olup olmayacağı da merak ediliyor. Dizilerle ilgili asıl merak edilen ise 2018-2019 kış sezonunda hangi dizilerin yeni başlayacağı. Çünkü başlaması muhtemel diziler göz önüne alındığında haftanın bazı günleri kanalların boş günleri fazla. Her kanalın her güne bir dizi koyacağını düşünürsek yeni dizilerin ekranlara gelmesi gerekiyor. Peki ya kanallar yeni sezon için hangi diziler için çalışmalara başladı? İşte sizler için derlediğimiz 2018-2019 kış sezonu dizileri listesinden detaylar..

2018-2019 kış sezonu dizileri listesi

Bir Umut Yeter-Kanal D

MF Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği  Barış Pirhasan’ın yönetmenliğini yapacağı, senaristliğini  Melis Civelek’in  üstleneceği Hayat Işığım dizisi eylül ayında  Kanal D‘de ekranlarında yer alacak gibi. Esra Bilgiç ve Tolgahan Sayışman Hayat Işığım dizisinde başrol olarak yer alacak.

Can Kırıkları- ATV

ATV’nin yeni sezondaki iddialı projeleri arasında şimdiden yerini alan Can Kırıkları’nda Hande Doğandemir, Seçkin Özdemir, Funda Eryiğit, Alican Yücesoy, Özgür Çevik, Ecem Özkaya, Hazar Motan, Kemal Uçar, Ali İpin ve Demir Karahan gibi başarılı isimler rol alıyor. Yönetmenliğini Kırgın Çiçekler’in yönetmeni Serkan Birinci’nin yaptığı dizi ilk tanıtımıyla sosyal medyada da büyük ilgi gördü. Senaryosunu okuyanların hayran kaldığı söylenen dizide oynamayanların bile çok kıskanacakları bir hikayenin geldiği söylenmekte. Dizinin tanıtımında yayın tarihi ile ilgili bir gün verilmedi. Yakında ibaresiyle yayınlandı.

Vuslat-TRT 1

Yönetmeni ve oyuncu kadrosu henüz belli olamayan TRT 1’in yeni dizisinin ismi Vuslat olarak açıklandı. Vuslat dizisinin senaryosunu daha önce Karagül ve Bugünün Saraylısı dizilerinin de senaryosunu yazmış olan Betül Yağsağan kaleme alıyor.

Cennet

Muratcan Oğuz’un yönetmen koltuğunda oturacağı diziyi Nuray Uslu, Aylin Eren, Nergiz Herdem İnce ve Yusuf Kürşad Gürses’ten oluşan senaryo ekibi kaleme alıyor. İpek Kadılar’ın ise bölüm öykülerine imza attığı dizinin kod adı ‘Cennet’… İznik’te çekilecek iddialı dizide son olarak ‘Mehmed Bir Cihan Fatihi’ dizisinde rol alan Leyla Tanlar, başrol oynayacak. Dizide güçlü altıncı hisleriyle dikkat çeken Cennet’e Nur Fettahoğlu da başrollerde eşlik edecek. Dizinin şimdilik netleşen diğer oyuncuları arasında Burcu Binici, Doğaç Yıldız, Güneş Sayın ve Süreyya Kilimci’nin de olduğu konuşuluyor.

Selanik 1920 Destanı-Kanal D

Kanal D’nin 2018 yeni sezonda ekranlara getireceği dönem dizilerinden birisi olan Selanik 1920 Destanı dizisinin çekimlerine başlandı. Yeni sezonda Perşembe akşamları yayınlanması beklenen dizi, Vatanım Sensin dizisinin devamı niteliğinde olması planlanıyor Turgay Meydan ve Kıvanç Said Bilgin’in ortak yapımcılığında hayata geçirilecek olan Selanik 1920 Destanı dizisinin çekimleri için İstanbul – Selanik arasında hummalı bir çalışma başlatıldı.

Ağlama Anne-ATV

Uzun zamandır Yıllar Sonra ismi lans edilen dizinin ismi Ağlama Anne olarak değiştirildi. Başrollerinde Birce Akalay, Cansel Elçin, Özlem Yılmaz, Ekin Mert Daymaz ve Aslıhan Malbora paylaşıyorlar. Süreç Film imzalı Ağlama Anne Eylül’de Atv ekranlarında yerini alacak.

Gülperi-Show TV


Show TV’de ekranlara gelecek olan Gülperi, TİMS&B imzası taşıyor. Başrollerinde Nurgül Yeşilçay ile Timuçin Esen’in rol aldığı diziyi Cem Karcı yönetecek. Yeni sezonda ekranlara gelmesi beklenen Gülperi’nin tanıtım fragmanı da çok yakında ekranlarda olacak.

Bir Deli Rüzgar-Fox TV


Fox TV’nin yeni dizi Bir Deli Rüzgar’da çok başarılı isimler yer alacak. Yönetmen koltuğunda Altan Dönmez’in oturduğu yeni kadın drama dizisinin başrollerini Berk Cankat, Pınar Deniz, Almila Ada, Hatice Aslan ve Ferit Kaya gibi başarılı isimlerden oluşuyor. TMC Film imzalı yeni dizinin 3 yeni tanıtım fragmanı yayınlandı.

Bir Zamanlar Çukurova-ATV


Atv’nin yeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova’nın en önemli karakteri arasında Vahide Perçin, Uğur Güneş, Murt Ünalmış ve Hilal Altınbilek yer alıyor. Etkileyici hikayesi ile ekranlara gelecek olan Bir Zamanlar Çukurova’da çok özel 2 fragman ekranlara geldi.

Keşke Hiç Büyümeseydik-Show TV


Show TV’nin eğlenceli aile komedi dizisi Keşke Hiç Büyümeseydik‘in başrollerinde Burcu Kara, Deniz Celiloğlu, Ege Aydan, Açelya Akkoyun, Yeliz Kuvancı, Murat Kılıç gibi isimler yer alıyor. Eylül’de ekranlara gelecek olan dizinin tanıtım fragmanları ard arda gelmeye devam ediyor.

Bedesten


Türkiye’nin en büyük yapım şirketlerinden birisi olan NTC Medya ile ATV’nin ortak işbirliği sonrasında seyircinin karşısına çıkarılması düşünülen Bedesten dizisi, Makedonya’da geçen etkileyici bir hikayeyi konu alıyor. Çekimleri Makendonya’da gerçekletirilecek olan Bedesten dizisi oyuncuları henüz belli olmazken cast çalışmalarının devam ettiği edinilen bilgiler arasında yer alıyor.

Geride Kalan-Show TV


2018-2019 yeni sezonda Show TV’de başlaması beklenen Geride Kalan dizisini Kalbimdeki Deniz dizisinin de yönetmeni olan Aysun Akyüz yönetecek.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Youtube En beğenilen yorum
Kanala abone olun