Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi final mi yapıyor? Show TV açıklama yaptı mı?

Show TV’nin Keşke Hiç Büyümeseydik dizisini sessiz sedasız yayından kaldırdığı iddia edildi. Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi final mi yapıyor?

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi final mi yapıyor? Show TV açıklama yaptı mı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
1 Ekim 2018 Pazartesi 15:26

Yeni sezonun başlamasıyla birlikte eski sezon dizileri arasında reyting rekabeti yaşanmaya başladı. Geçtiğimiz sezonda sevilerek izlenen dizilerin başlaması yaz sezonu dizileri sarsmaya başladı. Yeni sezonda final riskiyle karşı karşıya kalan dizilerden biri de Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi. Dizinin kanal yönetimi tarafından yayından kaldırıldığı belirtiliyor. Peki ya gerçekten yayından kaldırıldı mı? Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi final mi yapıyor? Dizi ile ilgili detaylar haberimizde.

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisi final mi yapıyor?

80'li ve 90'lı yıllarda kalma dekorların ve o döneme ait kıyafetlerin sık sık kullandığı dizi Mint Yapım tarafından çok iddialı başladı. Pazar akşamları yayınlanan dizi daha 4. bölümden reyting listelerinin çok alt sıralarında yer aldı. Başrollerinde Ege Aydan, Burcu Kara ve Deniz Celiloğlu gibi başarılı isimleri bir araya getiren dizi için beklentiler çok yüksekti.

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin ilk 3 bölümü Pazar akşamları Show TV ekranlarında saat 20.00’de yayınlandı. Dizini her hafta reytingleri giderek düşüşe geçti. Dizinin 4. bölümünün ise yayın akışında saat 20.00'de yayınlanması gerekirken saat 23.00'te yayınlanması kanalın diziyi gözden çıkardığı şeklinde yorumlandı.

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin konusu nedir?

Çekimlerine başlanan ve 30 yıllık bir zaman diliminin konu edileceği Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinden ilk görüntüler gelmeye başladı. Babalarının ölümüyle çocukluk anılarını, gençlik bunalımlarını, ilk aşklarını ve kavgalarını yaşadıkları yere yıllar sonra geri dönen kardeşlerin hikayesi izleyicileriyle buluşturacak dizinin kadrosunda Ege Aydan, Burcu Kara, Açelya Akkoyun gibi tecrübeli isimler dikkat çekiyor.

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin oyuncuları kimler?

Yapımını MinT Prodüksiyon’un gerçekleştirdiği, yapımcılığını Birol Güven’in üstlendiği dizinin senaryosunu Birol Güven - Murat Aras ve Eray Yasin Işık birlikte yazıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda Mustafa Uğur Yağcıoğlu yer alırken;  oyuncu kadrosunda Ege Aydan, Burcu Kara, Açelya Akkoyun, Murat Kılıç, Deniz Celiloğlu, İrfan Kangı, Yeliz Kuvancı, Demet Gül, Arda Esen, Melisa Doğu, Gülin İyigün, Sadri Alışık, Özge Akdeniz, Erkan Baylav, Rabia Toprak, Caner Nalbantoğlu, Yılmaz Gökgöz, Eda Akalın, Eray Yasin Işık, Ersin Arıcı, Seymen Aydın, Zeynep Anacan, Sebahat Adalar ve Kevork Türker gibi isimler dikkat çekiyor.

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar