için kaldı

Erkenci Kuş dizisi final mi yapıyor?

Star TV’nin sevilerek izlenen dizisi Erkenci Kuş dizisi için final yapacağı söylentileri yer alıyor. Peki ya dizi final mi yapıyor?

Erkenci Kuş dizisi final mi yapıyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
12 Eylül 2018 Çarşamba 14:34

Yaz dizisi olarak ekranlara gelen Erkenci Kuş dizisi ile kış dizisi olan Ufak Tefek Cinayetler’in yayın günleri aynı güne denk geliyor. Kısa sürede büyük başarı sağlayan Erkenci Kuş için Star TV yönetimi kararını verdi. Ufak Tefek Cinayetler dizisi ekranlara kaldığı yerden devam ediyor. Peki ya Erkenci Kuş dizisi ne olacak?

Erkenci Kuş dizisi final mi yapıyor?

Erkenci Kuş dizisi ilk bölümü ile 26 Haziran salı akşamı izleyicisi karşısına çıktı. Akıllarda kalan bir bölüm ile izleyiciyi adeta büyüleyen Erkenci Kuş dizisi ilk bölümünde hak ettiği reytingleri de almış oldu. Dizinin 12. yeni bölümünün yayın tarihi merak ediliyor. 18 Eylül akşamı Ufak Tefek Cinayetler dizisi başlayacak. Erkenci Kuş dizisinin 12. bölümünün 22 Eylül Cumartesi akşamı yayınlanması bekleniyor. Yani kısa sürede beğenilen Erkenci Kuş dizisinin yayın gününe başka bir dizi gelmesinden dolayı final yapması gibi bir karar alınmış değil. Dizisinin final kararı yerine yayın günü değişikliği söz konusu.

Erkenci Kuş 11. bölümünde neler oldu?

Can, Sanem’e sahilde “Birlikte yalnız kalalım mı?” dediğinde Sanem’in içi de aklı da gitti. Sanem, Can’la her şeye hazır ama ya aralarındaki onca engel buna izin verecek mi? Polen, set bitiminde Emre’nin arabasıyla eve döndü, Can da ortalığı toparlayıp gelme sözü vermişti. Doğum günü de yaklaşırken, Polen’in beklentisi yüksek. Acaba Can ona sürpriz parti mi yapacak, yoksa baş başa mı kutlayacaklar? Osman’ın yıldızı catering için geldiği sette parladı. Yeni çekimler kapıda. Zebercet kıskançlığıyla ortalığı ayağa kaldırıyor. Mevkıbe bakkalı eşi Nihat’a geri vermek istedi ama Nihat’ın gözü reklam sektöründe. Nasıl olacak? Sanem bu sefer kararlı, karşısına çıkan herkese savaş açacak. Bu savaşın bir kazananı olabilecek mi peki?

Erkenci Kuş konusu

Can Yaman’ın hayat verdiği Can Divit karakteri zaten çok havalı ve özel bir karakter; fotoğrafçılıkta başarısını kanıtlamış Can Divit muhtemelen şirkette bilgiyi sızdıran ajanında kardeşi Emre olduğunu bulacaktır. Erkenci Kuş dizisi ile ilgili konuşurken sadece ilk bölümü değerlendirmek doğru olmaz ama oyuncuların oyunculuk becerileri de çok güzeldi. Özellikle Cey Cey karakterine hayat veren Anıl Çelik oyunculuğu ile göz doldurdu. Can ve Sanem aşkı da izleyicinin beğenisini kazandı.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar