Koca Koca Yalanlar dizisi final mi yapıyor, ne zaman final yapıyor?

Kanal D’nin yaz dizisi olarak ekranlara gelen Koca Koca Yalanlar ile ilgili final yapıyor söylentileri ortalıkta dolanıyor. Peki ya Koca Koca Yalanlar dizisi gerçekten final kararı aldı mı?

Koca Koca Yalanlar dizisi final mi yapıyor, ne zaman final yapıyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
19 Eylül 2018 Çarşamba 10:17

Yaz sezonu dizilerinden biri olan Koca Koca Yalanlar dizisi için Kanal D’nin final kararı alacağı konuşuluyor. İlk başladığında konusu itibariyle izleyenleri ekran başına çekmeyi başaran dizi yine de istenilen reytinglere ulaşamadı. Sezon finaline giren dizilerin de başlamasıyla birlikte reytinglerde iyice zorlanan dizinin akıbetinin ne olacağı merak ediliyor.

Koca Koca Yalanlar dizisi reytinglerde ne durumda?

Pazartesi rekabeti de 17 Eylül günü itibariyle tüm kanalların durumunu ortaya döktü. Kanal D, pazartesi günleri için eğlenceli bir aşk, aldatma içerikli halkın sevgisini kazanabileceğini düşündüğü Koca Koca Yalanlar dizisini ekrana getirdi. Koca Koca Yalanlar’ın ne Çukur ne Söz ne de Yasak Elma ile rekabet etmesinin mümkün değil gibi. Çukur 1., Söz 2. sırada günü kapattı. Yasak Elma 5. olarak yerini aldı. Koca Koca Yalanlar ise çok feci bir pozisyona düştü. Dizi, Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bile gerisinde kaldı.

Tüm kişilerde ancak 2.75 reyting ile 10. olabilen Koca Koca Yalanlar, AB grubunda ise 2.61 reyting ile 12. sırada kendisine yer buldu. TRT 1’in Ege’nin Hamsisi dizisi ise bu rekabette tüm kişilerde 2.64 reyting ile Koca Koca Yalanlar’ın ensesinde yer aldı. TRT 1 dizisi AB grubunda ise 2.74 reyting ile Koca Koca Yalanlar’ın üzerinde kendisine yer buldu.

Koca Koca Yalanlar dizisi final mi yapıyor?

Yeni sezon dizileri artık başladı. Koca Koca Yalanlar'da Kanal D'nin büyük iddia ile yayına verdiği diziler arasında. Fakat bir türlü reytinglerde istenilen başarıyı elde edemedi.  Geçtiğimiz sezon Birce Akalay ve İbrahim Çelikkol ile Siyah Beyaz Aşk dizisi Pazartesi akşamları Çukur ve Söz dizisinin karşısına koyan Kanal D, dizinin ilk bölümlerinde hüsran yaşamasına karşın sonraki bölümlerde biraz toparlanmayla mutlu olmuştu. Ancak dizi sezon sonunu bile bulamadan yayından kaldırılmıştı. Kanal D’nin Çukur ve Söz dizilerine rakip olabilecek bir iş çıkartamadığı ortamda Fox TV ise Yasak Elma ile 2018 yılında reytinglerde Pazartesi günü önemli bir çıkışa imza atmıştı.  Koca Koca Yalanlar dizisi ne olacak hep birlikte göreceğiz.

 

 

 

 

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Zeyno En beğenilen yorum
Koca koca yalanlar da gitsin, bitsin. Saçmalık dolu.
Seyno
Çarşambaya alın tavan yapsın...