Avlu erken final mi yapıyor? RTÜK'ten Avlu dizisine ne uyarı geldi?

Star TV’nin başladığı ilk günden bu yana reytingleri zorlayan dizisi Avlu için RTÜK düğmeye bastı. Bu gelişmenin ardından Avlu erken final mi yapıyor? Avlu neden final yapıyor? Soruları cevap aradı.

Avlu erken final mi yapıyor? RTÜK'ten Avlu dizisine ne uyarı geldi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
8 Ekim 2018 Pazartesi 08:33

Ekranlara geldiği günler büyük izleyici kitlesine sahip olan Avlu dizisi için RTÜK’ten hamle geldi Yeni sezonda ekranlara gelmeye devam eden Avlu ile RTÜK arasındaki sorun ne? Avlu bu nedenden dolayı erken final kararı mı aldı? Detaylar azonceoldu.com’da!

Başrollerinde Demet Evgar Ezgi Mola ve Nursel Köse'nin oynadığı Avlu dizisi reytinglerde büyük yapımlarla kada kafa yarışıyor fakat dizi son günlerde başarısından çok şiddet görüntüleri ile gündemde. Prime Time'da yayınlanan dizide özellikle son bölümlerde sık sık şiddet sahnelerin yer alması seyircinin tepkisini çekti ve RTÜK'e Avlu dizisi için rekor şikayet telefonu yağdı.

RTÜK Avlu için ne uyarıda bulundu?

Medya kulislerinde dolaşan iddialara göre dizi yeni bölümlerde şiddet görüntülerini azaltacak ya da çocukların izleyemeyeceği saatlerde şiddet dozu azaltılarak yayınlanacak.

Avlu erken final mi yapıyor?

Bir diğer iddia ise dizide şiddet sahnelerinin bol bol yer almasından dolayı Star TV büyük bir ceza alacak ve dizi erken final yapacak.

Avlu dizisinin konusu nedir?

Tanıtım, yılların sağır kaldığı adaletini kendisi sağlamaya çalışmış bir kadının ceza evine girişini konu alıyor. “Avlu” özgürlüğünden vazgeçmek zorunda kalan bu kadınların 3.sayfa haberlere yansımayan, mutsuzluğun acı ile yarıştığı Karakuyu’da kendi düzen ve kendi hukuklarına karşı verdikleri yaşam mücadelesini konu alıyor.

Avlu dizisinin oyuncuları kimler?

Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse, Kenan Ece, Teoman Kumbaracıbaşı, Ruçhan Çalışkur, Deniz Barut, Eslem Akar, Şeyla Halis, Ayça Damgacı, Onuryay Evren Tan, Hülya Şen, Ümmü Putgül, Efsane Odağ, Mihrimah Cankur, Çiğdem Benli, Billur Pınar Yılmaz, Hüseyin Turunç.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar