Muharrem İnce'den Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklaması

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na başarılar dilemek için randevu talep edeceğini ifade etti.

Muharrem İnce'den Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklaması
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
6 Mayıs 2018 Pazar 13:12

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Erdoğan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'na başarılar dilemek için randevu talep edeceğini söyledi. İnce, Twitter mesajının devamında, "Sayın Selahattin Demirtaş’ı da cezaevinde ziyarete gideceğim." dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce daha sonrasında sıralı olarak şu tweetleri attı:

*Cumhurbaşkanı adaylarına başarılar dilemek için yarın Sayın Meral Akşener, Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Temel Karamollaoğlu’dan randevu talep edeceğim, Sayın Selahattin Demirtaş’ı da cezaevinde ziyarete gideceğim.

*Tam bağımsız Türkiye mücadelesinin kahramanları Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan'ı saygıyla anıyorum. Tam bağımsız Türkiye mücadelemiz devam ediyor!

*AKP’nin ilçe kongrelerini bile canlı yayınlayan televizyon kanalları dün Yalova’daki muhteşem mitingimizi canlı yayınlamadı. Bu medya düzeniyle de çarpışa çarpışa geleceğiz. Saray talimatıyla muhalefete medya ambargosu devam ederse mitinglerimizi TV kanallarının önünde yaparız!

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar