24 Kasım 2018 Cumartesi günlük burç yorumları

24 Kasım 2018 Cumartesi günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız.

24 Kasım 2018 Cumartesi günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
24 Kasım 2018 Cumartesi 08:40

24 KASIM 2018 CUMARTESİ GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Uzun süredir engellediğiniz konu nihayet lehinize gelişecek. Bu sonuç maddi anlamda da size katkı sağlayacak. Özel hayatınızda partnerinize güvenmelisiniz.

BOĞA BURCU

Bugün kritik günlerden birini yaşayabilirsiniz. Üstünü kapattığınız konular çözüme kavuşturmak adına gündeme gelebilir.

İKİZLER BURCU

Özel hayatınızda bir dönüm noktası yaşayacağınız bir gündesiniz. Yaşayacağınız tartışma yeni bir başlangıç olabilir. Maddi konularda dikkatli olun.

YENGEÇ BURCU

İş hayatınızda alacağınız bazı iş teklifleri yeni başlangıçlar yapmanızı sağlayabilir. Maddi konularda ise canınızı sıkan durumlar yaşanabilir.

ASLAN BURCU

Bugün cesur ve kararlı olursanız iş hayatınızda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Partnerinizin özel bir sürprizi ile karşı karşıya kalabilirsiniz.

BAŞAK BURCU

Bugün her şeyin üzerinize üzerinize geldiğini hissedebilirsiniz. Fazla kırılgan bir hal alabilirsiniz. Bunda özel hayatınızdaki olumsuzlukların etkisi büyük.

TERAZİ BURCU

Bugün uzun zamandır görmediğiniz birileri ile bir araya gelebilirsiniz. Ancak sabah saatlerinde gelen bir haberler moraliniz bozulabilir.

AKREP BURCU

Uzun zamandır üstünüzde olan özensizlik ve ilgisizlik üzülmenize neden olabilir. Bu durum işlerinizde de aksamalara neden olabilir dikkat edin.

YAY BURCU

Son zamanlarda ertelediğiniz işler için harekete geçme zamanı olabilir.  Hayatınızla ilgili aldığınız kararları sürekli ertelemek strese girmenize neden olabilir.

OĞLAK BURCU

Çalışma hayatınızda oldukça sıkıntılı günler sizi bekliyor. Yaşananlardan dolayı bir hayli üzülebilirsiniz. Bugünlerde bu kadar dik başlı oluşunuz fazla.

KOVA BURCU

Gününüz güzel haberler eşliğinde ilerleyebilir. Özel hayatınızda sürpriz gelişmeler bazı tekliflerin kapılarını aralayabilir.

BALIK BURCU

Aynı ortamda çalıştığınız çalışma arkadaşınız sorumsuz halleri tatsız durumlar yaşamanıza neden olabilir. Olabildiğince kararlı ve kontrollü olmalısınız.

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar