İkizler burcunda gerçekleşen dolunay burçları nasıl etkileyecek?

Sabah saat 07:32’de İkizler burcunda dolunay gerçekleşti. Peki ya İkizler burcunda gerçekleşen dolunay burçları nasıl etkileyecek?

İkizler burcunda gerçekleşen dolunay burçları nasıl etkileyecek?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
23 Kasım 2018 Cuma 12:42

Bugün İkizler burcunda gerçekleşen Dolunay’ın burçlara olan etkileri merak ediliyor. 23 Kasım 2018 itibariyle sabah saat 07:32'de İkizler burcunda gerçekleşen dolunay hangi burcu nasıl etkileyecek? Detaylar haberimizde.

İkizler burcunda gerçekleşen dolunay burçları nasıl etkileyecek?

İşte ikizler burcundaki dolunayın burçlara etkileri:

KOÇ BURCU

Siz büyük sorunlarla uğraşmayı isterken dolunayın etkisiyle küçük sorunlarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

BOĞA BURCU

Dolunay size maddi anlamda kazanç sağlayabilir. Ancak elinize geçmesi planlanan parada gecikme yaşanabilir.

İKİZLER BURCU

Dolunayın da etkisiyle hayatınızla ilgili önemli kararlar gündeminizde olabilir. Özel hayatınızda iletişim sıkıntıları yaşanabilir.

YENGEÇ BURCU

Hayatınızda birtakım zorluklar yaşanabilir. İş hayatınızda işinizle ilgili bazı konularda önemli sonuçlara ulaşabilirsiniz.

ASLAN BURCU

Dolunayın da etkisiyle yönünüzü çevrenize çevirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla daha fazla vakit geçirmek fazla harcama yapmanıza neden olabilir.

BAŞAK BURCU

Kariyerine odaklanmanız gerektiğine dair izlenimler duyabilirsiniz. Dış ortamda gelişen olaylar kariyerinizin dışında kalmanıza neden olabilir.

TERAZİ BURCU

Yeni konuları hayata geçirme konusunda planlarınız olabilir. Uzaklardan alacağınız bazı haberler heyecanlı anlar yaşamanıza neden olabilir.

AKREP BURCU

Ortak işlerinizden gelen gelirlerle ilgili hassas durumlar yaşanabilir. Bir ödeme işiyle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz.

YAY BURCU

Özel hayatınızda bir takım hassas durumlar yaşanabilir. Partnerinizin hayatındaki önemli değişimler sizi de yakından ilgilendirebilir.

OĞLAK BURCU

İş, özel ya da sosyal hayatınızda bazı hassas durumlar oluşabilir bunlara karşı sakinliğinizi korumalısınız.

KOVA BURCU

Dolunayın da etkisiyle özel hayatınızda güzel gelişmeler yaşanabilir. Hayatınıza yeni biri girebilir, ilişkiniz varsa da ciddi kararlar alabilirsiniz.

BALIK BURCU

Aile ve özel hayatınıza her zamankinden daha fazla özen göstermelisiniz. Ev hayatınızda oluşacak bir olay ilginizi bu yöne çevirecek.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar