için kaldı

19-25 Kasım 2018 haftalık burç yorumları

Bu hafta gökyüzü gündeminin yoğun olduğu bir haftaya başlıyorsunuz. Peki ya 19-25 Kasım 2018 tarihlerinde hangi burcu neler bekliyor?

19-25 Kasım 2018 haftalık burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
19 Kasım 2018 Pazartesi 08:02

19-25 KASIM 2018 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Bu hafta isteklerinizin yerine gelmesi konusunda sıkıntılar yaşayabilirsiniz. Haftaya gergin başlamanız söz konusu olabilir. Seni anlamadıklarını düşünebilirsiniz. Maddi sıkıntılar yaşayabilirsiniz.

BOĞA BURCU

Bu hafta sahip olduğunuz enerjiniz tüm hafta herkesi etkileyecek cinsten. Geçen haftanın olumsuzluklarından bir bir sıyrılmanız an meselesi olabilir. İş konusunda uzlaşacağınız konular olabilir.

İKİZLER BURCU

Bu hafta bazı sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Ruhsal anlamda da kendinizi iyi hissetmeyebilirsiniz. Geçmişteki bazı olumsuzlukları bu hafta hatırlayabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU

Bu hafta keyif alacağın zamanlar yaşayabilirsiniz. Girdiğin her ortamdan mutlu bir şekilde ayrılabilirsin. Biten bir ilişkiniz varsa bununla ilgili gelişmeler olabilir.

ASLAN BURCU

Bu hafta aradığınız her şeyi bulma konusunda oldukça şanslı bir hafta yaşayabilirsiniz. Aile içinde çözemediğiniz sorunlar da bu hafta ortadan kalkabilir.

BAŞAK BURCU

Bu hafta yakın çevrenizle ilişkilerinizde olumsu sonuçlar yaşayabilirsiniz. İş ve özel hayatınızda da güzel gelişmeler olabilir. Maddi konularda başlangıç için henüz erken.

TERAZİ BURCU

Mantığınızı kullanarak hayatınızdaki tüm dengeleri yerine oturtabilirsiniz. Çevrenizdekilere karşı daha anlayışlı haliniz pozitif gelişmeleri beraberinde getiriyor.

AKREP BURCU

Bu hafta size emir veren kişilere karşı mesafe koyabilirsiniz. Maddi anlamda da beklemediğin yerden para akışı olabilir. Kayıplarınız yavaş yavaş kazanca dönüşebilir.

YAY BURCU

Bu hafta yapacağınız her hamle maddi kazanç sağlayabilir. Zorluk çektiğiniz konularda da başarı elde edebilirsiniz. Yaşadığınız zorlukların sonuna geliyorsunuz.

OĞLAK BURCU

Bu hafta çalışma hayatınızda şansınız her zamankinden daha fazla açılabilir. İş hayatınızda bu hafta size fazlasıyla ihtiyaç duyulabilir. Çevrenizde yardımınıza ihtiyacı olan insanları görmezden gelmeyin.

KOVA BURCU

Bu hafta iş hayatınızda sorumluluklarınızın farkında olarak ilerlediğiniz sürece her şey yolunda gidebilir. Ancak elinizde olmayan bazı nedenlerden dolayı üzülebilirsiniz.

BALIK  BURCU

Bu hafta düzen ve disiplin hayatınızda daha önemli bir yer bulabilir. Duygu ve düşüncelerde anlayışlı olacağın bir zamana giriyorsun. Size karşı çıkılan bir konuda görüşme yapabilirsiniz.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar