2018 Kasım ayı aylık burç yorumları

Yeni bir aya başlamak için kendinizi hazır hissediyor musunuz? O halde yeni bir aya başlamadan önce 2018 Kasım ayı aylık burç yorumlarınızı hemen okumaya başlayabilirsiniz. İşte 2018 Kasım ayı aylık burç yorumları..

2018 Kasım ayı aylık burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
29 Ekim 2018 Pazartesi 17:49

KASIM AYI AYLIK BURÇ YORUMLARI 2018

KOÇ:

Bu ay bazı yenilikleri sürdürmek durumunda olabilirsiniz. Dış görünüşünüzde bazı değişiklikler yapabilirsiniz. Şansınızın artmasıyla birlikte ek gelirleriniz de artabilir.

BOĞA:

Ruhsal gelişmeniz iyileşmeler yaşanabilir. Ayın ilk haftasında ihtiyaç duyduğunuz kişiler karşınıza çıkabilir. Kasım ayında önemli kararlar almak durumunda olabilirsiniz.

İKİZLER:

Bu ay çevrenizin de desteğiyle hayatınıza yeni bir yön vermek durumunda olabilirsiniz. Gelirinizin ve şansınızın artmasıyla birlikte özgüveninizde de artış yaşayabilirsiniz. İş hayatınızda da bazı yenilikler söz konusu.

YENGEÇ:

Kariyer hayatınızdaki yenilik hissi ayın ilk haftasında olabilir. Kendinizi geliştirmek için bu ay avantajınız bir hayli yüksek. Aşk hayatınızda de bazı olumlu gelişmeler yaşanabilir.

ASLAN:

Eğitim hayatınızda değişiklikler yapmak için ayın ilk haftasını değerlendirmelisiniz. Bu ay sezgilerinizi açılmasına şahit olabilirsiniz. Özel hayatınızda da yenilikler söz konusu hatta çocuk sahibi bile olabilirsiniz.

BAŞAK:

Ödemeler ve ek gelirlerle ilgili bu ay şanslı olabilirsiniz. Ayın ilk haftalarında yaratıcı fikirler üretebilirsiniz. Aşk hayatınızda şansınızın yanı sıra mülk sahibi olma konusunda da yeni gelişmeler olabilir.

TERAZİ:

Ayın ilk döneminde evlilik ve ortaklık konularıyla ilgili yeni kararlar almak durumunda olabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili şanslı bir ay sizi bekliyor. Maddi durumunuzla ilgili yenilikler söz konusu olabilir.

AKREP:

İş hayatınızda yeniliklere zemin hazırlamak ve iş değiştirmek için bu ay ideal olabilir. Ayın ilk yarısında her konuda fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Evlilik kararı alabilir ya da stilinizde değişiklikler yapabilirsiniz.

YAY:

Özel hayatınızla ilgili düşünceleriniz ayın ilk yarısından itibaren değişebilir. Bu ay kazanımlarınız artabilir ve çoğu konuda rahatlayabilirsiniz. Hayatınızın her alanında iyimserlik hakim olabilir buda ayrı bir pozitiflik katabilir.

OĞLAK:

Evinizle ilgili yenilikler yapmak için bu ay oldukça iyi fırsatınız olabilir. Evlilik hayatınızın daha pozitif hal alması için büyük adımlar atabilirsiniz. Yeni ay size yeni dostluklar kazandırabilir. İhtiyacınız olan alanlarda köklü değişiklikler yapabilirsiniz.

KOVA:

Ayın ilk yarısından itibaren iş ve sağlık alanında bir adım önde olabilirsiniz. Bir türlü yolunda gitmeyen konular düzene girebilir. Kariyer hayatınızda hiç olmadığı kadar şanslı bir ay olabilir.

BALIK:

Mali konular için ihtiyacınız olan yeni kaynaklara bu ay sahip olabilirsiniz. Bu ay ayrıca bazı konularda araştırmalar yapmak durumunda olabilirsiniz.  Kariyer hayatınızı sağlamlaştırmak için adımlar atmanız an meselesi olabilir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar