23 Kasım 2018 Cuma günlük burç yorumları

23 Kasım 2018 Cuma günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız.

23 Kasım 2018 Cuma günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
23 Kasım 2018 Cuma 08:00

23 KASIM 2018 CUMA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ BURCU

Özel hayatınızda mutlu olacağınız bir dönem sizi bekliyor.  Uzun süredir aradığınız huzuru sonunda bulmanın keyfini yaşayabilirsiniz. İş yerinizde sizinle ilgili bazı söylentiler duyabilirsiniz bunlara aldırmasanız iyi edersiniz. Bu aralar önceliğiniz ödemeleriniz olsun.

BOĞA BURCU

Uzun zamandır planlama yaptığınız bir konuda ilerleme imkanı bulabilirsiniz. Bu konuda umudunuz bir hayli yüksek bunun için elinizden geleni yapmalısınız. Son zamanlardaki savurganlıklarınıza son verirseniz hayatınız daha rahat olabilir. Özel hayatınızda beklenmedik gelişmeler yaşanabilir.

İKİZLER BURCU

Bugünlerde ilişkinize hiç olmadığı kadar ilgi göstermeye başlayabilirsiniz.  Çevrenizdekilere karşı da ılımlı halleriniz dikkatlerden kaçmıyor. Özel hayatınızdaki sorunları çözmenizle birlikte her şey daha keyifli olabilir. Bazı konularda geçmişe takılmamalısınız.

YENGEÇ BURCU

Çalışma hayatınızda fazla açık sözlü olmanız bugünlerde size zarar verebilir. Bu konuda kendinize biraz sınır koymalısınız. Özel hayatınızı çok yönlü değerlendirmenizden kaynaklı olarak bazı sıkıntılı durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz.

ASLAN BURCU

İş hayatınızda gergin bir gün geçirebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamda otoriter yapılı insanların size müdahale etmesine tahammül edemeyebilirsiniz. Bunun sonucunda agresif bir hal alabilirsiniz ancak sakinliğinizi korumalısınız. Partnerinize ayak uydurmak yerine doğal olsanız daha iyi olabilir.

BAŞAK BURCU

Bugün boyutu küçük olsa da etkisi oldukça büyük olacak bir hediye alabilirsiniz. Mutluluğunuza mutluluk katılabilir. Çalışma hayatınızdaki bu sabırsızlığınızı bir kenara bırakmalısınız. Maddi konularda sıkıntı yaşamak istemiyorsanız yeniden bütçe değerlendirmesi yapmanızda fayda var.

TERAZİ BURCU

Özel hayatınızda gözü kara biri olarak biliniyorsunuz ancak bazı konularda riskleri göze alamıyorsunuz. Karar vermenin en zor olduğu anları yaşayabilirsiniz. Hesapçı yapınızı bir kenara bırakın ve garantici tavrınızdan vazgeçin. Aklınızdaki projeler için adım atmalısınız.

AKREP BURCU

Bugün çalışma hayatınızla ilgili alacağınız haberler sonrasında hiç olmadığı kadar mutlu hissedebilirsiniz. Bu başarınız bazı kişiler tarafından çekilmeyebilir dikkat. Maddi konularda bu kadar rahat oluşunuz sizi zorlayabilir. Monotonlaşan özel hayatınız için birlikte çözüm bulmalısınız.

YAY BURCU

Bugün işinizle ilgili köklü değişiklikler yapabilirsiniz. Son zamanlarda şartlarınızın üstünde beklentilere sahipsiniz. Hedeflerinizi bu nedenle biran önce hayata geçirmek istiyorsunuz ancak dikkatli olmanızda fayda var. Özel hayatınızla ilgili önemli haberler alabilirsiniz.

OĞLAK BURCU

Yapacağınız önemli görüşme sonrasında büyük bir başarı kazanabilirsiniz. Son zamanlarda içinde bulunduğunuz kuşkucu halinizi bir kenara bırakıp gerçeklere odaklanmalısınız. Geliriniz normal standartların üstünde olmasına rağmen yine de yetiremiyorsunuz.

KOVA BURCU

Bugün gündeminizi oluşturan konulardan biri özel hayatınız olabilir. Gayet iyi giden bir beraberliğiniz olmasına rağmen yersiz kıskançlıklarınız nedeniyle bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Bugünlerde eklem ağrılarınız nedeniyle bir hayli sıkıntılı zamanlar geçirebilirsiniz.

BALIK BURCU

İşinizle ilgili cesaretinizi kıracak bazı olaylar yaşanabilir. Fikirlerinizi savunuyorsunuz ancak başkalarının fikirlerine de saygılı olmayı bilmelisiniz. Son zamanlarda yaşamış olduğunuz yorgunluklardan ötürü dalgınlıklarınızın zararını görebilirsiniz dikkatli olmanızda fayda var.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar