Can Kırıkları dizisi final mi yapıyor? ATV’den açıklama yapıldı mı?

ATV’nin yeni sezon dizileri arasında yer ala Can Kırıkları dizinin de final kararı aldığı konuşuluyor. Peki ya Can Kırıkları dizisi final mi yapıyor? ATV’den açıklama yapıldı mı?

Can Kırıkları dizisi final mi yapıyor? ATV’den açıklama yapıldı mı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
24 Ekim 2018 Çarşamba 15:42

ATV’nin yeni sezon dizi adeta pazartesi sendromu yaşıyor. 8 Ekim 2018 tarihinde ekranlara gelen Can Kırıkları dizisi Pazartesi günü Çukur, Söz ve Yasak Elma gibi oldukça iddiaları dizilerle yarışıyor. Dizinin neden tutmadığı da açıkça ortada aslında. Can Kırıkları dizisinin final yoluna gitmesindeki en büyük nedenlerden biri de ilk bölümünün izleyiciyi çok fazla etkilememesi. İlk bölümünde beğenilen diziler izleyenler tarafından birbirine yayılıyor ve diğer bölümlerde izlenme oranları artıyor. İlk bölümünden etkilenmeyen izleyiciler ise diziyi kimseye önermiyor.

Can Kırıkları final bölümü ne zaman?

ATV'nin Pazartesi günleri Yasak Elma, Söz ve Çukur gibi reytingi yüksek dizilerle yarışa soktuğu yeni dizisi Can Kırıkları reytinglerde umduğunu bulamayınca final yapma kararı aldı. Dizi 29 Ekim Pazartesi ekrana gelecek olan 4. bölümüyle ekrana veda edecek.

Can Kırıkları dizisinin konusu nedir?

Leyla ve Zeynep… Gençlik yıllarında yakın arkadaş olan iki genç kızın hayatları travmatik bir olay sonrası ayrılır. İkisi de kendi yoluna gider ve farklı şehirlerde polis olurlar. Yıllar sonra geçmişin yaralarının tekrar deşilmesine neden olan bir cinayet davasında yeniden bir araya gelirler.Artık bir komiser olan Leyla, kendisini ölüme terk eden Cihan’ı cezalandırmak için peşine düşer. Leyla’nın açtığı kutudan, artık mutlu bir ailesi olan Zeynep’in tecavüzcüsü de çıkmıştır! Üstelik yıllar sonra girdikleri yolda, geçmişlerinden haberi olmayan amirleri Aslan’ın gözleri hep Leyla ve Zeynep’in üzerinde olacaktır. Eski aşklar depreşir, eski defterler açılır, düşmanlıklar alevlenir. Sırlar ortaya saçılır.

Can Kırıkları dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?

Hande Doğandemir – Leyla Akgün(Doğan), Seçkin Özdemir – Aslan Erçetin, Funda Eryiğit – Zeynep İnan, Alican Yücesoy – Cihan Karadağ, Özgür Çevik – Kerem İnan, Hazar Motan – Hande Tekin, Kemal Uçar – Zeki Sarı, Ecem Özkaya – Aysel Karadağ yer alıyor.

Can Kırıkları dizisi neden final yapıyor?

ATV'nin yeni başlayan dizisi Can Kırıkları, dün akşam 3. bölümüyle ekranlara geldi. Reytingleri nedeniyle final kararı alan dizilerden biri de can kırıkları oldu. Can Kırıkları, 2. bölümüyle Total grubunda 2.78 reyting ve 6,3 izlenme payı sonrası 14. olmuştu. Dizinin 22 Ekim tarihindeki 3. bölümü ise 2.48 reyting ve 5.55 izlenme payı ile 18. sırada yer aldı. AB grubunda ise 2.24 reyting ve 5.21 izlenme payı ile 15. sırada kendisine yer bulan Can Sıkıntıları dizisi, 22 Ekim tarihinde ise 2.55 reyting ve 5.76 izlenme payı ile 16. sırada yer aldı.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Adım dila En beğenilen yorum
Bu dizi çok güzel şey Pazartesi varmı ?
Adım dila
Ben en çok Zeynep Arslan komser Leyla çok seviyorum