için kaldı

Bir Umut Yeter dizisi erken final mi yapıyor, neden final yapıyor?

Yeni sezona hızlı giriş yapan ancak hüsrana uğrayan dizilerden biri de Bir Umut Yeter dizisi oldu. Kanal D’de ekranlara gelen dizinin henüz 3 bölümü yayınlandı. Bir Umut Yeter dizisi erken final mi yapıyor?

Bir Umut Yeter dizisi erken final mi yapıyor, neden final yapıyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
17 Ekim 2018 Çarşamba 10:45

Yeni sezon dizileri arasında yer alan ve Kanal D ekranlarında yayınlanan Bir Umut Yeter dizisi için final kararı alındığı konuşuluyor. Büyük umutla başlayan dizi istenilen reytinge ulamayınca dizinin sonlandırılacağı açıklandı. Peki ya Bir Umut Yeter dizisi gerçekten final yapıyor mu? Ne zaman final yapacak? Dizi ile ilgili tüm detaylar azonceoldu.com’da!

Bir Umut Yeter dizisi erken final mi yapıyor?

Yeni diziler reytinglerde beklenen başarıyı yakalayamayınca mecburen final yoluna gidiyorlar. Ekranlarda tutunamayan dizilerden bir yenisi de Kanal D ekranlarında yayınlanan ve farklı hikayesi ile dikkat çeken Bir Umut Yeter dizisi oldu.

Bir Umut Yeter dizisi ne zaman final yapıyor?

Kanal D ekranlarında yayına başlayan Bir Umut Yeter dizisi seyircisine veda etmeye hazırlanıyor. Bu hafta 3.bölümü ile ekrana gelen dizi 3 hafta sonra 6.bölümü ile final yapacak. Başrollerini Tolgahan Sayışman, Hazal Subaşı ve Esra Bilgiç Töre’nin paylaştığı Bir Umut Yeter 3 haftadır reytinglerde çok düşük sıralamalar aldı. Durum böyle olunca kanal çareyi dizinin fişini çekmekte buldu.

Final yapan diziler hangileri?

Bu hafta Star TV ekranlarında yayınlanan Nefes Nefese dizisi başta olmak üzere, Fox TV ekranlarının iddialı yapımlarından olan Bir Deli Rüzgar dizisi de final yapıyor.

Kanal D dizileri hangileri?

Bir Litre Gözyaşı- Pazar

Gerçek bir hikayeden uyarlanan Bir Litre Gözyaşı dizisinin yayınlanan ilk tanıtımında fırın işleten Sanem Çelik ile Tolga Tekin’in kızı Cihan karakterini canlandıran Miray Daner’e beyincik dejenerasyonu teşhisi konuyor. Annesi ve babası bu teşhisle yıkılıyor. Ayrıca Cihan üniversiteyi kazanıyor ve hastalığın belirtileri arasında, kordinasyon bozukluğu, dengesiz yürüme, düzgün yazamama ve konuşmada bozulma var. Ayrıca bu hastalığın bilinen bir tedavisi yok.

Koca Koca Yalanlar-Salı

Üç çocuk annesi olan Müjgan kocası Ahmet ile birlikte sakin ve düzenli bir hayat yaşamaktadır. Mali müşavir olan Ahmet sabah sekiz, akşam beş çalışan iyi bir aile babasıdır. 17 yıl aynı yastığa baş koyan Müjgan ile Ahmet'in evliliği, Ahmet'in genç ve güzel bir kız olan Sude ile karşılaşmasıyla çatırdamaya başlar. Müjgan başlangıçta kocasının kendisini aldattığına ihtimal vermez. Ancak kocasının da her geçen gün değiştiği gözünden kaçmamaktadır. Sude genç, güzel, hırslı ve zengin bir koca üzerinden istediği yaşama kavuşmak isteyen bir kadındır. Müjgan, yakın arkadaşları Nilgün ve Canan'ın desteğini alarak çetin bir mücadeleye girer. Üç kadın aşk, sadakat ve evlilikleri üzerinden hayatlarını sorgularken, o güne kadar farkına varmadıkları bütün gerçeklerle yüzleşirler.

Çocuklar Duymasın-Çarşamba

Arka Sokaklar-Cuma

Muhteşem İkili-Yakında

Biri Anadolu diğeri Avrupa Yakasının en iddialı Organize Şube komiseri olan herkesin soyadı ile hitap ettiği Mert Barca ile Mustafa Kerim Can, teşkilatta bilinen adı ile MKC bir uyuşturucu operasyonu için bir araya gelmek zorunda kalırlar. Operasyon Barca'nın cesareti, MKC'nin zekası ile başarı ile sonuçlanırken, yıllardır birbirinden uzak durmaya çalışan bu iki adam ortak bir düşman edinmiş olur. İki polis, birbirleriyle olan sorunlarını bir kenara bırakmak ve ortak düşmanlarına karşı birlikte savaşmak zorunda kalırlar. Düşmanları çok güçlü, mücadeleleri zorludur ama birbirlerine tahammül etmeleri daha zor olacaktır.

 

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar