Bir Litre Gözyaşı dizisi final mi yapıyor, neden final yapacak? Kanal D açıklama yaptı mı?

Kanal D'nin yeni sezon dizisi olarak ekranlara gelen Bir Litre Gözyaşı dizisinin final yapacağı konuşuluyor. Peki ya Kanal D'den final kararıyla ilgili açıklama yapıldı mı? İşte Bir Litre Gözyaşı dizisiyle ilgili detaylar...

Bir Litre Gözyaşı dizisi final mi yapıyor, neden final yapacak? Kanal D açıklama yaptı mı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
22 Ekim 2018 Pazartesi 17:42

Kanal D'de büyük umutlarla başlayan Bir Litre Gözyaşı dizisinin üzerinde kara bulutlar dolaştığı iddia ediliyor.Başrollerinde Miray Daner, Sanem Çelik, Tolga Tekin ve Mert Yazıcıoğlu'nun yer aldığı Med Yapım-MF Yapım imzalı 1 (Bir) Litre Gözyaşı, 7 Ekim Pazar akşamı saat 20.00'de ilk bölümüyle Kanal D'de yayımlanmıştı. Instagram'da 'Adolftay' adlı kullanıcının iddiasına göre Bir Litre Gözyaşı dizisi final mi yapıyor, neden final yapacak? Kanal D açıklama yaptı mı?

Bir Litre Gözyaşı dizisi final mi yapıyor?

Gerçek bir hayat hikayesinden yola çıkarak hazırlanan Bir Litre Gözyaşı dizisinin konusu ise şöyle; Cihan, büyük bir heyecanla üniversiteye hazırlanmaktadır. Hayal ettiği gibi üniversiteyi kazandığında başka bir heyecanın da içinde bulur kendini: “Aşk”. Yaşamaya yeni başladığını hisseden Cihan, aslında tedavisi olmayan bir hastalığa yakalanmıştır ve bunu ilk öğrenen annesi Figen olur. Figen, kızının ömrü yettiğince onun hayatını benzersiz ve kızının hak ettiği gibi geçirebilmesi için çetin bir mücadeleye girişir. Adolftay'ın iddiasına göre Medyapım'ın yapımcılığını üstlendiği Bir Litre Gözyaşı dizisi 6. bölüm ile ekranlara veda edecek. Peki ama Bir Litre Gözyaşı dizisi neden final yapacak?

Bir Litre Gözyaşı dizisi neden final yapacak?

Bir Litre Gözyaşı dizisinin neden final yapacağını yine Adolftay adlı kullanıcı açıkladı. Kanal D'nin ortalama reytingi 3.21 olan dizinin fişini çektiği iddia edildi. Yani bir dizi daha reytinge kurban gitti. 

Bir Litre Gözyaşı finali için Kanal D açıklama yaptı mı?

Henüz Kanal D'den yapılmış bir açıklama yok. 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

osman bellek En beğenilen yorum
güzelim diziyi yok edeceksiniz yapmayın lütfen bence devam etemeli tam bir aiale fimi