3 Ekim 2018 Çarşamba günlük burç yorumları

3 Ekim 2018 Çarşamba günü burcunuzun neler beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız..

3 Ekim 2018 Çarşamba günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
2 Ekim 2018 Salı 16:47

3 EKİM 2018 ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Bugün bazı ciddi sorularınızın cevabını arıyor olabilirsiniz. Bu cevap hayatınızı değiştirecek nitelikte olabilir. Özel hayatınızda bu kadar seçici olmaktan vazgeçseniz iyi edersiniz.

BOĞA BURCU

Evrak takibi ve kredi durumlarında olumlu bir gün geçirebilirsiniz. Hayatınızda kriz oluşturan durumlar konusunda kafa yorabilirsiniz. Bugün cinselliğiniz ön planda olabilir.

İKİZLER BURCU

Daha önce denemediğiniz merak ettiğiniz bir konu üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Bu gelişmeler sizi maddi anlamda ileri noktaya taşıyabilir. Özel hayatınızda bu kadar vurdumduymaz olmayın.

YENGEÇ BURCU

Çalışma hayatınızda yeni bir proje üzerinde çalışmanız söz konusu olabilir. İş hayatınızdaki kabullenici tavrınız dikkatlerden kaçmıyor. Zinde hissetmemenize fayda olarak spor yapmanız ideal olabilir.

ASLAN BURCU

Ailenizle ve yakın çevrenizle ilgili olarak iletişiminiz son derece keyifli olabilir. Yakınlığınızı daha samimi hale getirebilir ve onların iç dünyasını daha iyi anlayabilirsiniz. Bugün keşfetme duygunuz gelişebilir.

BAŞAK BURCU

Bugün uzun süredir yapmak istediğiniz yatırım yapabilirsiniz hatta hayalini kurduğunuz konular için fazladan harcama yapabilirsiniz. Özel yaşamınızda partnerinizle olan sorunlarınız bugün çözülebilir.

TERAZİ BURCU

Bugün kendinizi hiç olmadığı kadar yorgun hissedebilirsiniz. Akşam saatlerine doğru sevdiklerinizle yaptığınız planlamalar sonrasında rahatlayabilirsiniz. Özel hayatınızda partnerinizin size ihtiyacı var.

AKREP BURCU

Her gün yeni bir şeyler deneme isteğinizi bir kenara bırakırsanız rutin hayatınızı daha iyi yönlendirebilirsiniz. Özel hayatınızda ise geçmiş saplantılarınızdan bir an önce vazgeçmelisiniz.

YAY BURCU

Bugün biraz empati yapmayı deneyerek insanların ne hissettiğini daha iyi anlayabilirsiniz. Bugünlerde partnerinize olan ilginiz onu fazlasıyla mutlu edebilir. İlişkinizde yapıcı bir dönemdesiniz.

OĞLAK BURCU

Bazı kişilerden beklentileriniz olabilir ve bu kişinin size katacağı çok şey olabilir. Özel hayatınızda ise partnerinizin söylediklerini yanlış anlamaya meyilli hale gelebilirsiniz. Gereksiz alınganlıklarınızdan vazgeçin.

KOVA BURCU

Kendiniz için bir şeyler yapmak size zor gelebilir. Günün ilk saatlerinde iş yerinde yaşayacağınız gerginlikler canınızı sıkabilir. O nedenle gün sonunda kendinize özel zaman ayırmanız faydalı olabilir.

BALIK BURCU

Çevrenizdeki bazı kişilerin söyleyeceği şeyler nedeniyle geçmişte gizli kalan bazı gizli şeyler gün yüzüne çıkabilir. Bu anılar ilk başta sizi üzse de artık üstesinden gelmek durumunda olduğunuzun farkındasınız.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar