2 Ekim 2018 Salı günlük burç yorumları

2 Ekim 2018 Salı günü burcunuzun neler beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız..

2 Ekim 2018 Salı günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
1 Ekim 2018 Pazartesi 16:47

2 EKİM 2018 SALI GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Son zamanlarda bir hayli yorgun kaldınız. Bu sizi stresli bir yapıya büründürmüş durumda ancak bu kadar kafanıza takmaya gerek yok. Gereksiz titizliğinizi üzerinizden atmalısınız.

BOĞA BURCU

Bugün sizi yanlışlara sürükleyen çoğu şeyi fark etmiş olabilirsiniz. Çevrenize karşı biraz daha seçici olmanız gerekebilir. Partnerinizle acil konuşma yapmanız gerekebilir.

İKİZLER BURCU

Aldığınız hatalı kararlardan kaynaklı olarak yakın çevrenizdekileri bir hayli kırdınız. Biran önce telefi etmenizde fayda var. Bugünlerde biraz iç sesinizi dinleyin size daha önce fark etmediğiniz kapıları aralayacak.

YENGEÇ BURCU

İş yaşamınızda kendinizi olgunlaşmış gibi hissedebilirsiniz ancak tedbiri elden bırakmamanız yararınıza olabilir. Özellikle bugün olayları ince eleyip sık dokumalısınız. Aşk hayatınızla ilgili kendinize temiz sayfa açmanızda fayda var.

ASLAN BURCU

Uzun zamandır yaşadığınız kararsızlığınıza bugün artık son vermelisiniz. Bunu aştığınızda güzel tekliflerle baş başa kalabilirsiniz. Yakın zamanda spor yapmaya başlamazsanız sağlık sorunlarınız baş gösterebilir.

BAŞAK BURCU

Son zamanlarda yaşadığınız sallantılı dönemlerin nihayet sonuna geldiniz. Hayatınızda küçük bir boşluk oluşmuş olabilir. Bunu atlatmak için ailenizin yanında olmak iyi olabilir.

TERAZİ BURCU

Bugün enerjiniz sayesinde güzel bir gün geçirebilirsiniz. Ancak bu durum karşınıza zorlukların çıkmayacağı anlamına gelmez. Karşınıza çıkan zorlukları sakin bir şekilde çözüme kavuşturmalısınız.

AKREP BURCU

Günü son derece serinkanlı ve mantıklı bir şekilde geçirebilirsiniz. Çalışma hayatınızda da oldukça rahat bir gün geçirebilirsiniz. Özel yaşamınızda ise mevcut olan sıkıntılarınız bugün çözüme kavuşabilir.

YAY BURCU

Geçmişte yaptığınız hataları fazlasıyla kafanıza taktınız artık bundan sıyrılsanız iyi edersiniz. Geçmişe bu kadar kafanıza takılırsanız bugünden çok şey kaybedersiniz demedi demeyin. Bazı konularda kendinize yeni bir sayfa açmalısınız.

OĞLAK BURCU

Çalışma yerinizdeki anlık değişimler sizi derinden etkileyebilir. Bugün biraz kendinizi düşünüp ona göre kararlar almanızda fayda var. Özel hayatınızda da çoğu şey yoluna giriyor keyfinize bakın.

KOVA BURCU

Özel hayatınızda uzun süredir oluşan anlamsız çelişkilerden uzaklaşmaya başladınız. İş hayatınızda bugün hareketli günler sizi bekliyor. Siz tüm bunlar karşısında akılcı davranmalısınız. Maddi konulardaki sıkıntılarınız ilerleyen günlerde tekrarlayabilir.

BALIK BURCU

Haftaya güzel başlamanızın enerjisiyle birlikte bugünü de güzel geçirmeniz oldukça yüksek ihtimaller arasında. Çalışma hayatınızda da her şeyin yolunda gitmesi keyfinize keyif katabilir. Özel hayatınızda da aldığınız kararlarla doğru yoldasınız.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar