Ekim ayı aylık burç yorumları 2018-Bu ay sizi neler bekliyor?

Yeni bir aya başlamak için kendinizi hazır hissediyor musunuz? O halde yeni bir aya başlamadan önce 2018 Ekim ayı aylık burç yorumlarınızı hemen okumaya başlayabilirsiniz. İşte 2018 Ekim ayı aylık burç yorumları..

Ekim ayı aylık burç yorumları 2018-Bu ay sizi neler bekliyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
1 Ekim 2018 Pazartesi 08:59

EKİM AYI AYLIK BURÇ YORUMLARI 2018

KOÇ BURCU

Bu ay mali sorunlarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Ödemeleriniz aksayabilir ve buda can sıkıcı olabilir. Ayın ikinci yarısında ekonomik düzelmeler yaşanabilir. Maddi sorunlarınızı kökten çözmek için kariyer planlarınızı sağlam yapmalısınız.

BOĞA BURCU

Evlilik ve ortaklık konularında her şey yolunda giderken ilişki konularında sıkıntı yaşayabilirsiniz. Bu ay zorunlu olarak yeni işler içine girebilir ve kariyer hayatınızda köklü değişiklikler yapabilirsiniz. Ayın ikinci yarısında farklı bir dünya görüşüne sahip olabilirsiniz.

İKİZLER BURCU

Bu ay özellikle ruh sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Çalışma hayatınızda istediğiniz değişikliği yapamayabilirsiniz. Ayın ilk yarısında aşk hayatınızda sıkıntılar yaşayabilir ve ciddi yüzleşmeler içinde girebilirsiniz. Ayın ikinci yarısında farkındalığınız yükselebilir.

YENGEÇ BURCU

Aşk hayatında bu ay en çok etkilenen burçlardan birisiniz. Bu ay çeşitli nedenlerden dolayı acıyı fazlasıyla tadacaksınız. Bir gerileme yaşayabilir ve bunun sonunda çok şey öğrenebilirsiniz. Hatta bu yaşayacaklarınız sizi eski sevgiliyle karşılaştırabilir.

ASLAN BURCU

Bu ayı sessiz ve sakin bir şekilde geçirebilirsiniz. Yakın çevrenizle iletişim halinde olmak size iyi gelebilir. İşiniz gereği yeni bir ortamda bulunma fırsatı yakalayabilirsiniz. Ayın ikinci yarısında ise kariyer hayatınızla ilgili sürpriz gelişmeler söz konusu olabilir.

BAŞAK BURCU

Yakın çevrenizle ilgili olarak tahammülsüzlükler söz konusu olabilir. Çevre değişikliği için bu ay iyi bir tercih olmayabilir. Yeni ay gelirlerinizin artmasına yardımcı olabilir. Bu ay çocuklarınızla ilgili köklü değişiklikler yapabilirsiniz. Sürpriz gelişmeler yaratıcı projeler geliştirmenizi sağlayabilir.

TERAZİ BURCU

Kaç aydır yaşamadığınız maddi sıkıntıları bu ay yaşayabilirsiniz. O nedenle bu ay yüklü harcamalar içine girmemelisiniz. Ekim ayı size yükleme sağlayabilir ama bir yandan da aile baskısını artırabilir. Evinizle ilgili sorunlarınızı çözmek için köklü değişiklikler yapmak durumunda kalabilirsiniz.

AKREP BURCU

Bu ay görünüşünüzü değiştirmek adına ayrı bir çabaya girebilirsiniz. Sevgi anlayışınızı ciddi ciddi sorgulayacağınız bir aydasınız. Ayın ilk yarısında iç dünyanız karmakarışık bir yapıya gelebilir ikinci yarısında ise ciddi kararlar almak için adımlar atabilirsiniz.

YAY BURCU

Geçmişinizle ilgili bazı durumlar yanlış ir noktaya sürüklenmenize neden olabilir. Bu ay kötü alışkanlıklarınızı gözden geçirmelisiniz. Ayın ilk yarısında hayatınıza yeni arkadaşlar katılabilir ve mali sorunlarınızın çözümünde büyük katkıları olabilir.

OĞLAK BURCU

Bu ay arkadaşlıklarınızı ciddi ciddi sorgulayabilir ve eski dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Kariyer hayatınızla ilgili mecburen yenilik çalışmaları yapabilirsiniz. Ayın ilk yarısını mali sorunlarla geçirebilir, ikinci yarısında ise beklenmedik sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

KOVA BURCU

Kariyer hayatınıza karlı tutkunuzu kaybettiğinizde farklı duygular içine girebilirsiniz. Bu ay eski yöneticilerinizle bir araya gelmeniz söz konusu olabilir. Ayın ilk yarısında seyahat, ikinci yarısında ise özel hayatınızla ilgili köklü değişiklikler yapmanız söz konusu olabilir.

BALIK BURCU

Bu ay medya çalışmaları dikkatinizi çekebilir. Ayı sakin ve dinlenme pozisyonunda geçirmelisiniz. Bu ay ek gelir kazanabilir ayrıca çevrenizdekilerin yaşattığı zorluklarla uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. Hayatınıza güvenilir insanların dahil olması an meselesi olabilir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar