24-30 Eylül 2018 haftalık burç yorumları

Bu hafta gökyüzü gündeminin yoğun olduğu bir haftaya başlıyorsunuz. Peki ya 24-30 Eylül 2018 tarihlerinde hangi burcu neler bekliyor?

24-30 Eylül 2018 haftalık burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
25 Eylül 2018 Salı 16:27

24-30 Eylül 2018 haftalık burç yorumları

Koç burcu

Bu hafta yaşanacak Dolunay’dan kaynaklı olarak hayatınızın her alanında değişiklikler söz konusu olabilir. Yeni başlangıçlar ve girişimler içinde olabilirsiniz. Hafta boyunca yöneticilerinizle iyi geçinmeye bakın.

Boğa burcu

Bu hafta hayatınızda gizlilik içinde hareket edilenler, gizli düşmanlıklar ve dedikodular söz konusu olabilir. Hayatınızdaki bir takım olaylar kontrolünüz dışında gelişebilir.

İkizler burcu

Arkadaşlarınız ve işle ilgili konularda destek beklediğiniz konular etkisini gösterebilir. Yaşanacak olan Dolunay ümit ettiklerinizi gerçekleştirme fırsatı sunabilir. Bu hafta hayatınıza yeni kişiler katılabilir ve tanışma süreci yaşanabilir.

Yengeç burcu

Bu hafta iş hayatınız ve ilişkileriniz konusunda etkileyici konular gündeme gelebilir. Yöneticilerinizle ilişkiniz toplum önünde saygın olmanızı sağlayan gelişmelere zemin hazırlayabilir. Kariyerinizle ilgili gelişmeler yaşanabilir.

Aslan burcu

Hatırı sayılır kişilerle önemli konular için bir araya gelebilirsiniz. Hukuksal konularla ilgili olarak güzel gelişmeler yaşamanız söz konusu olabilir. İş arıyorsanız bu dönemde şansınız artabilir. Bu hafta farkında olmadan birilerini kırabilirsiniz.

Başak burcu

Ortaklaşa kazanımlar, çaba göstermeden ele geçen gelirler ve diğer kazanımlar haftanızın gündeminde olabilir. Harcamalarınızı kontrol altına almanız yararınıza olabilir. Böylece hayatınızda önemli bir gediği kapatabilirsiniz.

Terazi burcu

Bu burçtaki bazı kişiler için evlilik yolunda ciddi adımlar atılabilir. Önemli iş anlaşmalarının altına imza atabilirsiniz. Bazı kişiler için ilişkilerinde devam ya da nokta koyulması söz konusu olabilir. Kötü giden bir ilişkiniz varsa da düzelebilir.

Akrep burcu

Rutin işlerinizle ve kişisel gelişiminizle ilgili biraz çaba harcamanız gerekebilir. İş yerinizin kurumsal yapısında yaşanan değişiklikleri sizi de etkileyebilir. Bunun sonucunda iş yükünüz artabilir ve bundan hoşlanmayabilirsiniz.

Yay burcu

Hayattan çok keyif alacağınız koşullar oluşabilir. Kendinizi geliştirecek hobiler edinebilirsiniz. Hamilelikle ilgili olumlu etkiler söz konusu olabilir. Yakın çevrenizle aranızda gerilimler söz konusu olabilir.

Oğlak burcu

Bu hafta uzun süre planladığınız eve geçmek için büyük bir fırsat yakalayabilirsiniz. Bazı gelişmeler sonrasında işinizi ya da evinizi değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Aile içinde bir takım konular sorun teşkil edebilir.

Kova burcu

Önemli bazı seyahatler haftanızı etkileyebilir. Bu hafta sizi mutlu edecek gelişmeler söz konusu olabilir. Kafanızda kurmayı planladığınız iş hakkında önemli gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Balık burcu

Bu hafta finansal konularla ilgili tam da istediğiniz gibi gelişmeler yaşayabilirsiniz. Uğraştığınız iş her ne ise güzel kazançlar sağlayabilirsiniz. Uzun süredir almayı planladığınız yüksek ücretli bir şeyi almak için imkan bulabilirsiniz.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar