2018 Eylül ayı aylık burç yorumları-Bu ay burcunuzu ne bekliyor?

Yeni bir aya başlamak için kendinizi hazır hissediyor musunuz? O halde yeni bir aya başlamadan önce 2018 Eylül ayı aylık burç yorumlarınızı hemen okumaya başlayabilirsiniz. İşte 2018 Eylül ayı aylık burç yorumları..

2018 Eylül ayı aylık burç yorumları-Bu ay burcunuzu ne bekliyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
31 Ağustos 2018 Cuma 16:45

KOÇ BURCU

Bu ay size kariyer, iş sorumluluklarında değişiklikler, ilişkiler ve finans konularında yenilikler sunabilir. Özellikle kariyerinizde önemli bir gelişme yaşanabilir. Yeni sorumluluklarınız oluşabilir ve işinizde iyi bir konuma gelebilirsiniz. Bu ay başarı dolu zaman dilimi sizi bekliyor.

BOĞA BURCU

Bu ay her bakımdan oldukça şanslı olabilirsiniz. Yaşamınızda  öyle ya da böyle birtakım olumlu gelişmeler yaşanabilir. Bu ay ayrıca aşk hayatınızda, yeni projelerinizde ve yakın çevrenizle ilgili bir yapılanma söz konusu olabilir.

İKİZLER BURCU

İşlerinizi tamamlayıp başarı sizinle birlikte olabilir. Aile içinde çözüm bekleyen sorunlar çözüme kavuşabilir. Takip ettiğiniz bir süreci başarı ile sonuçlandırabilirsiniz. İlişkiler konusunda sabırsız olup tartışmalara zemin hazırlamak yerine sakinliği korumanız daha iyi olabilir. Bu ay ayrıca yeni ilişki fırsatları yakalayabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU

İş ilişkilerinizde ve aşk ilişkilerinizde farkındalık kazanacağınız bir ay sizi bekliyor. Uzun zamandır vermek istediğiniz kararların önündeki tüm engeller kalkıyor. Geleceğinizi şekillendirme bakımından  eylül ayı sizin aktif rol oynayacak. Duygusal anlamda cesur olmak isteyeceğiniz bir ay.

ASLAN BURCU

Eylül ayı sizin için problem çözme ayı olabilir. Maddi konularda yaşadığınız sıkıntıları, gecikmiş borçlarınızı revize etme imkanı bulabilirsiniz. Bu ay ayrıca emeklerinizin karşılığını almak için bir fırsatınız olabilir.

BAŞAK BURCU

Yeni aya hızlı bir başlangıç yapabilirsiniz. Uzun zamandır yapmayı planladığınız başlangıçlara bu ay başlangıç yapabilirsiniz. Yaşamınızla ilgili bazı konularda bitirme imkanı bulabilirsiniz. Size ağır gelen yüklerden kurtulabilir ve daha rahat bir hayatın kapılarını aralayabilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Bu ay birçok konuda farkındalık kazanabilirsiniz. Hayatınızda görmek istediğiniz mutluluğa ve güzelliklere yer açmakta zorluklar yaşayabilirsiniz. Bu ay hayatınız bir panik halinde sürebilir. Tüm bunlara rağmen rahatlamaya ve gevşemeye çalışırsanız üstesinden gelebilirsiniz.

AKREP BURCU

Hayatınızla ilgili önemli dönemeçlere girebilirsiniz. Ayın ilk günlerinde aşk hayatınızda önemli yakınlaşmalar olabilir ve iletişiminizde güçlenmeler söz konusu olabilir. Partnerinizden göreceğiniz güzel adımlar sizin daha da cesaretlenmenizi sağlayabilir.

YAY BURCU

Evinizle ve geleceğinizle ilgili hayallerinizi gerçekleştirme fırsatı bulabilirsiniz. Bu ay bazı alışkanlıklarınızdan vazgeçmek isteyebilirsiniz. Yakın çevrenizde gelişen olaylar hayatınıza çok şey katabilir. Kısacası bu ay sizin için önemli değişikliklerin olacağı bir ay diyebiliriz.

OĞLAK BURCU

Bu ay sizin için daha kolay kazançlarla dolu geçebilir. Yaşamınızda bazı şeyler daha kolay ve ulaşabilir hale gelebilir. İşlerinizi geçmiş zamanlara göre daha hızlı çözüme kavuşturabilirsiniz.  Bu ay mülakatlarınız ve başarılı iş girişimlerinizle göz dolduracaksınız.

KOVA BURCU

Eylül ayının sizler için mücadeleci olduğunuz sürece hayatınızda yenilikler getireceğini söyleyebiliriz. Kimliğinizi ve hayata duruşunuzu ortaya koyabilecek ve kendinizi birçok alanda toplum önünde gösterebileceksiniz.

BALIK BURCU

Eylül ayına herkesten daha farklı bir giriş yapıyorsunuz. Kendinizi daha planlı ve daha cesur hissedeceğiniz bu dönem bazı kararlarınızı partnerinize ya da iş ortağınıza sunmak adına oldukça güzel bir zaman dilimi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar