26 Eylül 2018 Çarşamba günlük burç yorumları

26 Eylül 2018 Çarşamba günü burcunuzun neler beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız..

26 Eylül 2018 Çarşamba günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
25 Eylül 2018 Salı 17:38

26 EYLÜL 2018 ÇARŞAMBA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Uzun süredir her şeyin yolunda gitmesi keyfinize keyif katıyor. Bugün yaptığınız planlamalarınızı yeniden gözden geçirebilirsiniz. Geleceğinizle ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir

BOĞA BURCU

Bugün sizin dışınızda gelişen olaylardan kaynaklı olarak kendinizi köşeye sıkışmış gibi hissedebilir ve kendinizi ruhsal içe kapatabilirsiniz. Böyle durumlarda en iyi yapacağınız iş yakın bulduğunuz kişilerle dertleşmek.

İKİZLER BURCU

Çalışma hayatınızda ilerleme kaydetmek istediğiniz bir gün geçirebilirsiniz. Ancak yaptığınız çalışmalarınıza ilişkin yeni planlamalar yapmak iyi olabilir. Akşam saatlerine doğru alacağınız haber hayatınıza yeni bakış açısı aralayabilir.

YENGEÇ BURCU

Bugün çalışma hayatınızda yaptıklarınızı ön plana çıkarmak isteyebilirsiniz. Bu konuda çevrenizdekilerden destek alabilirsiniz. Maddi konularda önünüze yeni fırsatlar çıkabilir. Ancak riskleri de göz önüne alarak hareket etmenizde fayda var.

ASLAN BURCU

Bir şeyleri kontrol altında tutmak sizin olmazsa olmazlarınız arasında. Bugün bazı konularda sizin müdahaleniz olmadığını görmediğini görmek sizi rahatsız edebilir. Kendinizi huzurlu ve güvenli hissetmediğinizde sağlığınız olumsuz etkileniyor.

BAŞAK BURCU

Bugün ailesel konular tüm gününüzü etkisi altına alabilir. Bu konuda çeşitli telefon görüşmeleri yapmanız söz konusu olabilir. Öğle saatlerine doğru ise işinizle ilgili bazı mevzular canınızı sıkabilir. Küçük sorunları bile büyütebilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Özel yaşamınızdaki sorunlarınızla ilgili sürekli düşünme haliniz sizi artık rahatsız etmeye başlayabilir. Sürekli aynı noktada buluşmak çözüm üretmenizi engelleyebilir. Ancak tüm bunları bir kenara bırakıp bir karara bağlamalısınız.

AKREP BURCU

Bugün tüm dikkatinizi ve enerjinizi çalışma hayatınıza vermeniz gerekebilir. Sorumlu olduğunuz konularda eksiklerinizi biran önce tamamlamanız sizin yararınıza olabilir.

YAY BURCU

Bugün kişisel gelişim konularına ağırlık vermeniz söz konusu olabilir. Yakın zamanda artacak olan sorumluluklarınız açısından bu ağırlık önem taşıyabilir. Bu konuda şimdiden planlama yapmak yararınıza olabilir.

OĞLAK BURCU

Bugün iş hayatınızda bazı sıkıntılar çıkabilir ve kırmızı alarm verebilir. Zekanız doğrultusunda hızlı karar vermeniz sorunları hızla çözmenizi sağlayabilir. Maddi konularda rahatlama yaşayacağınız günlere az kaldı.

KOVA BURCU

Bugün çalışma hayatınızda yoğun bir gün sizi bekliyor. Özellikle iletişim konularında yoğun bir trafik söz konusu olabilir. Oluşabilecek fikir ayrılıklarına karşı önlem almanızda fayda var. Yeni fikirlere açık olmalısınız ve tartışmalarınız çözüm odaklı olmalıdır.

BALIK BURCU

Bugün çalışma hayatınızla ilgili bazı düzenlemeler yapmak isteyebilirsiniz. Amacınıza ulaşmak için eksikliklerinizi tamamlamak faydalı olabilir. Özel hayatınızla bağlantılı olarak hiç tahmin etmediğiniz bir zamanda yolculuk söz konusu olabilir.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar