15 Mayıs 2018 Salı günlük burç yorumları-Güncel burç yorumları

Yeni güne umutlu bir başlangıç yapmak, sizi daha iyi hissettirecek yeni kararlar almak ve hayatınızı güzelleştirecek gelişmelere yelken açmak istiyorsanız 15 Mayıs 2018 Salı günlük burç yorumlarınızı azonceoldu.com'dan okumalısınız.

15 Mayıs 2018 Salı günlük burç yorumları-Güncel burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
15 Mayıs 2018 Salı 09:36

15 MAYIS 2018 SALI GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç Burcu

Sosyal anlamda yoğun bir gün sizi bekliyor. Bugün özel arkadaşlarınızı aramak isteyebilirsiniz. Hareketli yapınıza uygun bir gün geçirmek için elinizde geleni yapabilirsiniz. Çekiciliğinizi yaratıcılığınızla birleştirdiğinizde sevdiklerinizi kendinize daha kolay bir şekilde bağlayabiliyorsunuz.

Boğa Burcu

Çevrenizde yakın bulduğunuz kişilerin duygularını yakından hissettiğiniz için onların bazı isteklerini önceden sezebiliyorsunuz. Bugün sabit düşüncelerinizle hareket etmeli ve zevklerinize daha çok esneklik payı vermelisiniz. Aile bireylerinin de birlikte olacağı özel bir gün yaşayabilirsiniz.

İkizler Burcu

İlginç fikirlere açık bir gün sizi bekliyor olacak. Bu nedenle çevrenizde sabit düşünceli kişilerle çatışma yaşayabilirsiniz. Savunma yaparken de duygusal davrandığınız için hata yapıyorsunuz. Ayrıca fikirlerinizle uyuşmayan kişileri sert bir şekilde eleştirmeyi yeğliyorsunuz. Coşkularınızı paylaşmak için arkadaşlarınıza ihtiyacınız var ancak onların sizi aramasını bekliyorsunuz.

Yengeç Burcu

Maddi konularda ailenizdeki kadınlardan birinin etkisinde kalacağınız bir gün. Hatta onların isteklerine uyabilirsiniz. Ani karar vermeden önce iyice düşünmenizde fayda var. Özellikle iş konusunda vereceğiniz kararlara dikkat edin. Kapasitenizin üzerinde sorumluluk aldığınınız için daha fazla çalışmak zorunda kalıyorsunuz. Bugün sezgileriniz son derece yüksek seyredebilir.

Aslan Burcu

Hedefleriniz ve planlarınız konusunda sır vermek istemeyeceğiniz bir gün. Duygularınızı saklama ihtiyacı içinde olabilirsiniz. Bugün kendinizi aşırı yalnız hissedebilirsiniz. Bu yalnızlık hissinin nedeni ise değerlerinizin yeteri kadar anlaşılamaması ve isteklerinizde aşırı yorgunluk artışı. Bu konuda partnerinizden destek alabilirsiniz.

Başak Burcu

İdeallerinizi gerçekleştirmek adına bugün başarılı adımlar atabilirsiniz. İsteminiz dışında gerçekleşecek olaylar karşısında boş yere karamsarlığa kapılmanızın anlamı yok. Bazı arkadaşlarınız duygusal sorunlarına bugün sizi alet etmek isteyebilir. Bugün dert dinlemek durumunda kalabilirsiniz. Akıl vermek biraz hoşunuza gidebilir ayrıca.

Terazi Burcu

Duygusal sezgileriniz sayesinde somut kazançlar peşince olabilirsiniz. Bugün yatırımcı yönleriniz atağa kalkıyor ve kendinize olan güveniniz daha da artıyor. Bugün arkadaşlarınızla bazı konularda fikir alışverişinde bulunabilirsiniz. Uzun süredir düşündüğünüz tatil planlarınıza bugün yoğunlaşabilirsiniz. Sizin için sürprizlerle dolu bir gün.

Akrep Burcu

Bugün duygusal patlamalar yaşayabilirsiniz. Partnerinizle ayrı bir çekim söz konusu olabilir. Ancak sizin duygularınızın karmaşık oluşu karşı taraftan bir türlü anlaşılamıyor. Bugün kıskançlık duygunuz had safhaya ulaşabilir ve siz bunu bastırmakta zorlanabilirsiniz. Sosyal yaşamınızın çok renkli oluşu partnerinizle aranızda bazı sorunları doğurabilir. Ayrıca çevrenize karşı şüpheci oluşunuz dikkatlerden kaçmıyor.

Yay Burcu

Enerji yoğunluğu yaşamanızdan kaynaklı olarak bazı taşkınlıklar yapabilirsiniz. Bugün bencil yönleriniz de gün yüzüne çıkabilir. Fikirlerinizden ödün vermek istemiyor ve özgürlüğünüze kısıtlama gelsin istemiyorsunuz. Birçok planı bugüne sığdırmak gibi bir görüntü sergiliyorsunuz. Seçimlerinizi özenli yapmanız sizin açınızdan daha faydalı.

Oğlak Burcu

Duygularınızı ve mantığınızı kurmak için üstün bir çaba içindesiniz. Bugün çevresel konularda taviz vermemekte kararlısınız. Bugün değişik kişilerle konuşmaktan ayrı bir keyif alacağınız gün. Duygusal anlamda güven hissetmek istiyorsunuz ancak çevrenize belli etmemekte de oldukça başarılısınız. Planlarınızı gizlemek için yeterli nedenleriniz var.

Kova Burcu

Çevre iletişimine son derece önem verdiğiniz bir gün. Sizinle aynı fikre sahip kişilerle yapacağınız işbirliği, hayatınıza istediğiniz değişikliği kazandıracak. Motivasyonunuzun yoğun olması ve istediklerinize büyük bir aksiyonla sahip olmak keyfinize keyif katıyor. Ayrıca bu olumlu gelişmeler ufkunuzun daha da genişlemesi açısından da fayda sağlıyor.

Balık Burcu

Bugün değişim isteği içinde hareket edebilirsiniz. Sınırlarınızı daha da çok genişletmek en büyük hayallerinizden. Bugün aynı anda birçok farklı konuda fikir verebilirsiniz. Yaratıcılığınız konusunda çekimser bir gün olabilir. Çevrenizde gerekli güveni hissedebileceğiniz dostlara ihtiyacınız var. Açık olduğunuz zaman her şey çok güzel ancak kabuğunuza çekildiğiniz zaman kapalı bir kutuya dönüşüyorsunuz.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar