14-20 Mayıs 2018 haftalık burç yorumları

Yeni bir haftaya başlamak için kendinizi hazır hissediyor musunuz? Herkesin yaşadığı pazartesi sendromunu yaşamak için bazı şeyleri önceden kestirmeye ne dersiniz? O halde yeni bir haftaya başlamadan önce 14-20 Mayıs 2018 haftalık burç yorumlarınızı hemen okumaya başlayabilirsiniz.

14-20 Mayıs 2018 haftalık burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:52
12 Mayıs 2018 Cumartesi 16:34

14-20 MAYIS 2018 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Hafta başında iş hayatınızla ilgili bazı tartışmalar yaşayabilirsiniz. Ancak bu tartışma çok uzun süreli olmayabilir. Bu olay sonucunda daha soğukkanlı olmayı öğrenebilirsiniz. Birçok değişik insanla tanışabilir ve yaşamınıza renk katabilirsiniz. Bu hafta aşk hayatınız istediğiniz gibi gitmeyebilir. Cuma gününden itibaren herkes kendi yoluna mantığına gidebilirsiniz.

BOĞA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Hiç beklemediğiniz halde hayatınızla ilgili bir değişiklik söz konusu. Bazı değişiklikler yaşayabilir ve bunları fırsata çevirebilirsiniz. Bu hafta yıldızlar duygularınızı ele geçirebilir. Aklınızdaki şey ise birine sarılmak ve huzuru onda bulmak. Hafta sonu bu düşüncenizi hayata geçirmek güzel olabilir.

İKİZLER BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Bu hafta günlük işlerle ilgili çıkacak sıkıntılara ayıracak hiç vaktiniz yok. Gönderilecek postalar ve ödenecek faturalar bir hayli birikti ama siz kendinizi bu konularda yormamayı düşünüyorsunuz. Bu sorunlar daha sonra sırtınıza yük olarak binebilir. Hangi şartta olursanız olun özel birisi hayatınızı her daim güzel kılmaya yetiyor. Birlikte her şeyin üstünden gelmeyi başarıyorsunuz.

YENGEÇ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

İşler ne kadar zor bir hal alırsa alsın bu hafta siz hiçbir şeyin peşini bırakmamaya kararlısınız.  İnandığınız yolda sağlam ve doğru bir şekilde ilerliyorsunuz. Çarşamba günü beklemediğiniz bir yerden beklenmedik bir yardımlaşma ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Bahar arzu ettiklerinizi daha çok körüklüyor. Şartlar ne olursa olsun istediklerinize sahip olmayı istiyorsunuz. Hazza olan düşkünlüğünüz ve sabırsızlığınız bu hafta oldukça çok dikkat çekebilir. Bu hafta biriyle tanışabilirsiniz.

ASLAN BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

İş hayatınızla ilgili bazı hareketlenmeler mevcut. Hissettiğiniz bazı heyecanlar yerini rekabete doğru bırakıyor. Kalbiniz tek kişiye odaklanmakta zorluk çekiyor. Adeta iki kişi arasında kararsız kalabilirsiniz. Bir türlü bir karara varamıyor ve kararınızı geciktirmek için elinizden geleni yapabilirsiniz. Yakında kader sizin yerinize de seçim yapabilir.

BAŞAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Hiçbir zaman aşırı hayalci ve pasif biri olmayı tercih etmediniz. Hafta ortasında koşullarınızı iyileştirmek adına bazı çalışmalar içine girebilirsiniz. Partnerinizle aranızda mesafe girdiğinizi düşünüyorsanız bu konuyu detayları olarak konuşmanızda fayda var. Bu hafta astrolojik açıdan da yakınlaşmalarınız güzel fırsatlar yaşayabilirsiniz.

TERAZİ BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Bu hafta kendinizi aşma arzusu içinde olabilirsiniz. Kayıtsız davranışlarınızı üzerinizden atmak için uygun bir hafta. Artık kendinizi istediğiniz bir işe adamış durumdasınız. Son zamanlarda aşk ve romantizm sizin için oldukça önemli. Bu hafta sonu partnerinizle bir yerlere kaçma eğiliminde olabilirsiniz ancak arkadaşlarınız bir şekilde sizi bu karardan vazgeçirebilir.

AKREP BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Bu hafta seyahat etme ve taşınma arzusu içinde olabilirsiniz. Aklınız sürekli başka yerlerde, aklınız çalışırken bir seyahat ediyor. Kafanızda bazı projeler var hangisini hayata geçireceğinize karar veremiyorsunuz. Özel hayatınız hafta ortasında beklenmedik birtakım olaylar nedeniyle sarsılabilir. Değişikliklere direnmek yerine kabul ederseniz uyum sağlayabilirsiniz.

YAY BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Hafta sonuna doğru her şeyi not ettiğiniz ajandanızı açabilir ve size iş konusunda yardımcı olacak kişileri yeniden harekete geçirebilirsiniz. Bugüne kadar size kapalı olan kapıları artık açılması taraftarısınız. Hayatınızda biri yoksa da bu dönem yalnız kalmamak için elinizden geleni yapabilirsiniz. Kendinizi her an bir aşk arayışı içinde bulabilirsiniz. Arkadaşlarınızla uzun bir sohbet içine girebilirsiniz.

OĞLAK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Çarşamba gününden itibaren kendinize gelmeniz konusunda bir fikre gidebilirsiniz. Farklı bir cesaret içinde olabilirsiniz. Yavaş yavaş ilerleme gösteriyorsunuz, o nedenle adımlarınızı daha da düşünmek durumunda kalabilirsiniz. Hafta sonuna kadar çeşitli işlerle meşgul olabilirsiniz. Aşk hayatınızda ise bir görünmezlik söz konusu. Bu hafta beklemediğiniz bir anda biriyle güzel bir diyaloğa girebilirsiniz.

KOVA BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

Bu hafta kendi çapınızda zirveye doğru yol alabilir ve ayrı bir heves içine girebilirsiniz. Hedefleriniz için bir arzunuz var. İş hayatınızda istediğiniz başarıyı elde etmek. Bu hafta karmaşık ilişkiler yaşayabilirsiniz. Herkesin söyleyecek bir şeyleri var ancak siz söylenenler arasında çok fazla kayboluyorsunuz. Bu hafta sonu bir yerlere gidip kafa dinlemekten vazgeçmeyin.

BALIK BURCU HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

İş hayatınızda istediğiniz tatmine ulaşamamak biraz sinirlerinizi bozabilir. Azıcık takdir görmek için  elinizden geleni arkanıza koymuyorsunuz. Ancak her şeye rağmen hayata karşı gülümsemeyi sürdürüyorsunuz. Neticesinde işinizi seviyorsunuz. Pazar gününden itibaren ilişkinizde sorun gördükleriniz ilişkinizi daha da güzel bir seviyeye getirecek. Gelecek dönemlerde aşk hayatınızla ilgili güzel gelişmeler yaşanabilir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar