Kopya çekerken yakalanan öğrenci öğretmenini bıçakladı

Elazığ'da bulunan Limak Ortaokulu'nda, sınav sırasında kopya çekmeye çalışan 8. sınıf öğrencisi A.B., kağıdını alan Sosyal Bilgiler Öğretmeni A.K'yi bıçakladı. Olayın ardından yaralanan öğretmen A.K. hastaneye kaldırıldı, öğrenci A.B. ise gözaltına alındı.

Kopya çekerken yakalanan öğrenci öğretmenini bıçakladı
Son Güncelleme: 14 Mayıs 2024 Salı 18:06
14 Mayıs 2024 Salı 18:04

Elazığ'da bir ortaokulda sınav esnasında kopya çekerken yakalanan bir öğrenci, yanında bulunan bıçakla öğretmenini yaraladı.

Limak Ortaokulu'nda gerçekleşen olayda, 8. sınıf öğrencisi A.B., sınav sırasında kopya çekmeye çalıştı. Ancak sınıftaki sosyal bilgiler öğretmeni A.K., öğrencinin kopya çektiğini fark ederek sınav kağıdını aldı. Kağıdını geri almak için ısrar eden öğrenci, başarısız olunca cebindeki bıçakla öğretmen A.K.'yi bacağından yaraladı.

ÖĞRENCİ GÖZALTINA ALINDI

Olayın ardından 112 acil sağlık ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Yaralı öğretmen, ilk müdahalenin ardından Fethi Sekin Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumunun iyi olduğu belirtildi. Saldırgan öğrenci ise gözaltına alındı.

EĞİTİM KURUMLARINDA ŞİDDET OLAYLARI BÜYÜYOR

Bu olay, son dönemde eğitim kurumlarında yaşanan şiddet olaylarının bir diğer örneği olarak kaydedildi. Geçtiğimiz günlerde İstanbul Eyüpsultan'da bir özel lisede, okuldan uzaklaştırılan bir öğrenci, okul müdürü İbrahim Oktugan'ı öldürmüştü.

Bugün ise Diyarbakır'da Dicle Üniversitesi'nde bir öğrenci, düşük not aldığı dersin hocası olan bir dekan yardımcısını bıçakladı. Saldırganın akıl sağlığının yerinde olmadığı tespit edilerek tedavi altına alınmasına karar verildiği bildirildi

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar