15 Kasım 2018 Perşembe günlük burç yorumları

15 Kasım 2018 Perşembe günü burcunuzu nelerin beklediğini öğrenmek istiyorsanız azonceoldu.com'da sizler için derlediğimiz günlük burç yorumları yazımızı okumalısınız..

15 Kasım 2018 Perşembe günlük burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
15 Kasım 2018 Perşembe 08:00

15 KASIM 2018 PERŞEMBE GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Duygusal tarafınızı ortaya koyacak çalışmalar içinde olabilirsiniz. Yapmak istediklerinizin sınırı yok ancak kendinizi bir şekilde dizginleyebiliyorsunuz. Maddi anlamdaki durumunuz sizi bu alanda hırslı bir yapıya itiyor.

BOĞA BURCU

Güne yaratıcılığınızı kullanarak başlayabilirsiniz. Bugün yeni başlangıçlar yapabilirsiniz. Mantığınız ve duygularınızın birbirine karışacağı bir gün geçirebilirsiniz.

İKİZLER BURCU

Ortak çalıştığınız bazı işlerden uzaklaşma eğiliminiz olabilir. Karşılıklı yanlış anlaşılmalar yaşayabilirsiniz. Partnerinizden kaynaklı bazı sorunlar yaşayabilirsiniz bunlara karşı önlem alın.

YENGEÇ BURCU

Duygusal yoğunluk yaşayacağınız bir gün olabilirsiniz. Eski tanıdıklarınızla bir araya gelip geçmişi yad edebilirsiniz. Bazı konularda duyarsız oluşunuzdan dolayı birilerini kırabilirsiniz.

ASLAN BURCU

Yaptığınız planlamaları hayata geçirmek için ideal bir gün. Bazı konular için organizasyonlar yapmak durumunda olabilirsiniz. Güvenle ilgili bazı sorunlar gündeminizde olabilir.

BAŞAK BURCU

Duygusal yoğunluğunuz fazla olmasından dolayı sabırlı olmanızda fayda var. Karşı tarafın sürekli sizi denetlenmesinden kaynaklı olarak bazı kısıtlanmalar yaşayabilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Bugünlerde tüm işlerinizi yavaş yavaş yapmayı tercih edebilirsiniz. Beklentilerinizden kaynaklı olarak bazı oyalanmalar söz konusu olabilir. Yaratıcılığınızı kullanacağınız alanları seçerek gücünüzü arttırabilirsiniz.

AKREP BURCU

Partnerinizin duygusal takıntıları yüzünden zor durumlar yaşayabilirsiniz. Sizin gibi mantıklı olmak istemediği için sürtüşmeler söz konusu olabilir. Aile için sorunlar bugün gündeminizde olabilir.

YAY BURCU

Birlikte çalıştığınız kişilerle duygusal ve mantıksal olarak uzlaşma yoluna gidebilirsiniz. Çevresel sorunlar nedeniyle asıl hedeflerinizden uzaklaşmak durumda kalabilirsiniz.

OĞLAK BURCU

Özel hayatınızda bugün romantiklik hakim olabilir. Bugün elinize geçen olanakları partneriniz için kullanabilirsiniz. Aynı zamanda bugünlerde başarılı çalışmalara imza atabilirsiniz.

KOVA BURCU

Bugün alacağınız bazı konularda partnerinizin de fikirleri gerekebilir. Ayrıca çalışma hayatınızda fikir ayrılıkları da yaşayabilirsiniz. Bu durumu çatışma yaşamadan atlatmanızda fayda var.

BALIK BURCU

Bugün özel hayatınızla ilgili oldukça karamsar anlar yaşayabilirsiniz. Ailenizin sorunlarının gündeme gelmesi söz konusu. Diğer konuları arkaya atarak odaklaşmanız gereken konuları iyi belirlemelisiniz.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar