12-18 Kasım 2018 haftalık burç yorumları

Bu hafta gökyüzü gündeminin yoğun olduğu bir haftaya başlıyorsunuz. Peki ya 12-18 Kasım 2018 tarihlerinde hangi burcu neler bekliyor?

12-18 Kasım 2018 haftalık burç yorumları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
12 Kasım 2018 Pazartesi 08:40

12-18 KASIM 2018 HAFTALIK BURÇ YORUMLARI

KOÇ BURCU

Maddi konulara yoğunlaşacağınız bir hafta sizi bekliyor. Gelirinizle ilgili yeni kararlar alabilirsiniz. Gereksiz bulduğun her türlü iletişimi kesme eğiliminiz olabilir.

BOĞA BURCU

Bu hafta neyi olmaz dediyseniz olması an meselesi olabilir. Kendinizi hiç olmadığı kadar pozitif hissedebilirsiniz. Geçmiş sıkıntıların tekrarlanmayacağını bilmek sizi rahatlatabilir.

İKİZLER BURCU

Dikkat etmeniz gereken konular gündeminizde olabilir. Hak ettiğinizi düşündüğünüz bir konu üzerinde yoğunlaşabilirsiniz. Kendinizi ifade etme konusunda geç kaldığınızı hissedebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU

Canınızı sıkan bazı sorunlar ortaya çıkabilir. Çıkmaza girdiğinizi hissetmek yeni yollar aramanıza neden olabilir. Yakın çevrenizdeki bazı kişilerin size olan desteğini görebilirsiniz.

ASLAN BURCU

Bu hafta sizin için kritik olabilir. Herkesin her konuda üzerinize yüklendiğini hissedebilirsiniz. Bir yandan da üzerinizde gelecek endişesi olabilir.

BAŞAK BURCU

Geçmişteki bazı konulardan kurtulmak için bu hafta sizin için ideal haftalardan biri olabilir. Sizi olumsuz etkileyen kimselerin farkına varabilirsiniz.

TERAZİ BURCU

Belirlediğiniz hedef doğrultusunda hızla ilerlediğinizi bu hafta çok iyi görebilirsiniz. Bu hafta sağlıkla ilgili bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle baş ve boyun bölgenizde.

AKREP BURCU

Hırslarınız ve azminiz doğrultusunda yürüyen bir düşünce içine girebilirsiniz. Ne istediğini biliyorsun. Bu açıdan baktığımızda tuttuğunu koparacağın bir zamandasın.

YAY BURCU

Geçmişte yaşadığınız olumsuzlukları ve haksızlıkları yavaş yavaş unutmaya başlıyorsunuz. Sizi yıpratan takıntılarınızdan kurtulabilirsiniz. Bu hafta maddi ve manevi güç sizinle.

OĞLAK BURCU

Bazı gerçeklerle karşı karşıya kalacağınız bir hafta geçirebilirsiniz. Düzen ve disiplin sizin için üst derecede olabilir. Arkanızdan konuşulan bir takım laflar kulağınıza gelebilir.

KOVA BURCU

Bu hafta insan üzerinde etkinliğiniz artabilir. Bu hafta hayatınızda sorun çıkaran kişilerle uğraşmak durumunda kalabilirsiniz. En yakınlarının ihaneti ile yüzleşebilirsiniz.

BALIK  BURCU

Bu hafta iletişimde çok iyi olacağınız bir zaman dilimi. İletişimle ilgili işlerde başarı sahibi olacaksın. Bununla birlikte üzerinizde uzun süredir etkili olan karamsarlık duygunuzdan da kurtulabilirsiniz.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar