Xiaomi 4 Kameralı Redmi Note 6 Pro özellikleri ve fiyatı nedir?

Çinli telefon üreticisi olan Xiaomi, yeni telefonunu tanıttı. İşte Xiaomi 4 Kameralı Redmi Note 6 Pro özellikleri ve fiyatı..

Xiaomi 4 Kameralı Redmi Note 6 Pro özellikleri ve fiyatı nedir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
29 Eylül 2018 Cumartesi 13:38

Xiaomi telefon üreticisi yeni telefon modeli olan 4 Kameralı Redmi Note 6 Pro’yu tanıttı. Almak isteyen kullanıcılar yeni amiral geminin hangi özellikleri taşıdığını araştırmaya başladı. Xiaomi 4 Kameralı Redmi Note 6 Pro özellikleri ve fiyatı nedir? Yeni modelin tüm özellikleri haberimizde.

Xiaomi 4 Kameralı Redmi Note 6 Pro özellikleri nedir?

-Xiaomi Redmi Note 6 Pro, firmanın dört kameralı ilk akıllı telefonu olma özelliğini taşıyor.

-Redmi Note 6 Pro, 6.26 inç 19:9 ekran-gövde oranına sahip çentikli bir ekran ile geliyor.

-Ekrandaki FHD+ özelliği yine devam ediyor. Buna rağmen çentikli tasarımdan dolayı ekran çözünürlüğü 2280x1080 piksel olarak sunuluyor.

-Telefonun 2.5D kavisli camdan oluşan ön yüzünde çift kameranın yer aldığı görülüyor.

-Telefonun ön yüzünde çok fazla değişiklik olmasa da arka yüzünde metal tasarım ve dikey olarak konumlandırılmış çift kamera yerleşimi dikkat çekiyor.

-Redmi Note 6 Pro, gücünü Snapdragon 636 yonga setinden alıyor. Cihazda 4 GB RAM ve MicroSD kart desteğiyle birlikte  64 GB depolama alanı sunuluyor.

-Xiaomi’nin büyük ihtimalle, Redmi Note 5 Pro’da olduğu gibi 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı sunulan bir başka versiyonu da önümüzdeki dönemlerde tanıtacağı söyleniyor.

-12 MP + 5 MP’lik çift arka kamera yerleşimi mevcut.

Xiaomi 4 Kameralı Redmi Note 6 Pro fiyatı nedir?

Xiaomi Redmi Note 6 Pro’nun 4 GB RAM/64 GB depolama alanına sahip versiyonu şu anda Tayland’da 215 dolardan (1294 TL) satılıyor. Telefonun önümüzdeki günlerde Avrupa, ABD gibi diğer bölgelerde de satışa çıkması bekleniyor.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar