General Mobile GM 9 Pro özellikleri ve fiyatı nedir?

Yerli telefon üreticisi General Mobile, düzenlediği tanıtımla birlikte yeni telefonu General Mobile GM 9 Pro özellikleri ve fiyatı hakkında merak edilenleri paylaştı. General Mobile GM 9 Pro özellikleri ve fiyatı nedir?

General Mobile GM 9 Pro özellikleri ve fiyatı nedir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
12 Eylül 2018 Çarşamba 15:40

Türkiye’nin en çok tercih edilen telefon markaları arasında olan yerli telefon üreticisi General Mobile yeni telefonu GM 9 Pro özellikleri ve fiyatı hakkında merak edilenleri açıkladı. Peki ya tanıtımı yapılan General Mobile GM 9 Pro özellikleri ve fiyatı nedir, ne zaman satışa çıkacak? Tüm detaylar haberimizde.

General Mobile GM 9 Pro özellikleri nedir?

General Mobile GM 9 Pro akıllı telefonun en dikkat çekici özelliklerinden biri kamerası. Dolby Vision HDR ile kusursuz görüntüler geçtiği belirtilen General Mobile GM 9 Pro’nun DxOMark puanı videoda 90, fotoğraftaysa 91 puana kadar çıktı. Çift kamera kullanan sistemle kullanıcılarına üst seviye fotoğraflar ve videolar sunmaya hazırlanan General Mobile, ses konusuna da ayrıca eğildiklerinin altını çizdi. General Mobile 9 Pro modelinde Dolby Atmos teknolojisinden faydalanarak çift hoparlörlü sistem kullanıldı.

Üç boyutlu ses ile daha gerçekçi ve kulağa hoş gelen seslerin telefonda yer alacak. İçerisinde 3800 mAh batarya barındıran telefonun 20 saate kadar kesintisiz video izletebiliyor. Gelişmiş işlemci mimarisiyle daha yüksek performans ve uzun kullanım süresi sunan General Mobile GM 9 Pro’nun A72 Kryo mimarisinin yüzde 45’e kadar daha yüksek işlemci performansı sunuyor.

General Mobile GM 9 Pro özellikleri

Boyutlar: 159 x 75,8 x 7,9 mm

Ekran: 6,1 inç HD+ AMOLED, Corning Gorilla Glass 5

İşlemci ve CPU: Qualcomm MSM8940 Snapdragon 660

İşletim Sistemi: Android 8.1 (Oreo)

Kamera: Arka /12 + 8 Megapiksel f/1,8 AF Dual Tone Flaşlı – Ön / 8 Megapiksel FF flaşlı

Bellek: 4GB RAM

Parmak izi okuyucu: Var

Pil: 3,800 mAh

Bağlantı: Wi-Fi 802.11 b/g/n/ac, Bluetooth v4.2, Type-C 3,1

Depolama:  64 GB Dahili Hafıza (256 GB’a kadar Micro SD desteği)

Sensör: Gyro, Accelerometer, Proximity, eCompass, Light

GPS: A-GPS,GLONASS

Ağ: 4.5G, Cat7 300/150 Mbps, VoLTE, ViLTE, VoWifi

General Mobile GM 9 Pro fiyatı nedir?

Oldukça başarılı özellikleri bulunduğu görülebilen General Mobile GM 9 Pro fiyatı ise yine tanıtım etkinliğinin merakla beklenen açıklamaları arasında yer alıyordu. Modelde yapılan değişiklikler ve geliştirmelerle birlikte fiyat barajının bir üst seviyeye çıktığını belirten yetkililer, General Mobile GM 9 Pro modelinin 2899 TL fiyat etiketiyle birlikte mağazalardaki yerini almaya hazırlandığını dile getirdiler.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar