WhatsApp sticker özelliği nedir, nasıl kullanılır?

Facebook’u yakın zamanda bünyesine kattığı en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması WhastApp’ın “sticker” özelliği ile tanıştınız mı? WhatsApp sticker özelliği nedir, nasıl kullanılır?

WhatsApp sticker özelliği nedir, nasıl kullanılır?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
27 Ekim 2018 Cumartesi 12:29

Popüler mesajlaşma uygulaması yine yeni bir özelliğini kullanıma sundu. WhatsApp’ta sticker dönemi başladı. WhatsApp sticker özelliği nedir, nasıl kullanılır? Diyorsanız işte detaylar..

WhatsApp sticker özelliği nedir?

Yayınlanan güncelleme ile birlikte, uzun süredir beklenen WhatsApp Sticker özelliği sonunda kullanıma sunuldu. WhatsApp’ın Android 2.18.329 Beta ve iOS için 2.18.100 güncellemesi ile kullanıcılara dağıtılmaya başlanan yeni özellikle birlikte uygulamanın içine bir de kategorilerine göre çıkartma mağazası (sticker) eklendi. Şu anda WhatsApp tarafından bu mağazada 12 çıkartma paketi sunulurken, kullanıcılar uygulama mağazalarından indirebilecekleri farklı alternatifler de bu çıkartmaları zenginleştirebilecek.

WhatsApp sticker özelliği nasıl kullanılır?

Facebook bünyesindeki WhatsApp’ı, Messenger’a yakınlaştıran bir adım olarak da değerlendirilebilecek WhatsApp sticker özelliği sayesinde kullanıcılar, platformda yer alan standart simgeler yerine, çıkartmaları da kullanabilecek. Aylık aktif 2 milyara yakın kullanıcısı olan WhatsApp’a gelen ‘sticker’ özelliği ile kullanıcılar kendi ‘sticker’larını da yaratıp, kullanabilecek. Uygulamanın en son beta versiyonlarından başlanarak dağıtılan yeni özelliğe, WhatsApp’ın resmi blogundan yapılan açıklamaya göre önümüzdeki haftalarda tüm iOS ve Android kullanıcıları erişebilecek.

Bilgisayardan Whatsap nasıl kullanılır?

Whatsapp uygulamasını hemen indirin ve kullanmaya başlayın. WhatsApp’a PC’den ulaşmanızı sağlayan WhatsApp Web’i de kullanabilirsiniz. WhatsApp web nasıl kullanılır:

 -https://web.whatsapp.com adresini açın

-Telefonunuzdan WhatsApp uygulamasını açın

-Menü veya ayarlardaki WhatsApp Web’i tıklayın

-Telefonun kamerasını ile laptop ekrandaki QR kodu okutun

-Artık WhatsApp web’i laptoptan kullanmaya başlayabilirsiniz.

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar