Fake Chat uygulaması nedir, nasıl kullanılır? Sahte mesajlaşma nasıl anlaşılır?

Son zamanlarda birçok kişiyi rahatsız eden uygulamalardan biri olan Fake Chat uygulaması nedir, nasıl kullanılır? Sahte konuşmalar nasıl anlaşılır? Detaylar haberimizde.

Fake Chat uygulaması nedir, nasıl kullanılır? Sahte mesajlaşma nasıl anlaşılır?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
28 Eylül 2018 Cuma 10:00

Günümüzde internet üzerinden mesajlaşma trafiği oldukça yoğun. Akıllı telefonların bu kadar yaygınlık kazanması ile birlikte özel mesajlaşma uygulamaları da aktif bir şekilde kullanılıyor. Özellikle son zamanlarda ünlüler arasında da gerginliklere neden olan uygulamalar arasındadır. Hal böyle olunca da özel mesajlaşma uygulamalarında Fake Chat tarzı sahte mesajlaşmalarda kullanıcıların canını sıkıyor. Peki ya gerçek kişi göndermiş gibi mesaj gönderebilen Fake Chat uygulaması nedir, nasıl kullanılır? Birinin Fake Chat uygulamasından mesaj gönderildiği nasıl anlaşılır? Tüm merak ettikleriniz azonceoldu.com’da!

Fake Chat(sahte konuşmalar) uygulaması nedir?

Bu uygulama sahte konuşmalar oluşturmak için kullanılan bir uygulamadır ve akıllı telefonlarla uyumludur. Fake Chat uygulaması isminden de anlaşılabileceği üzere sahte bir sohbet uygulamasıdır. Bu uygulama üzerinden gerekli ayarları yaparak sanki WhatsApp üzerinden bir arkadaşınızla görüşüyormuş gibi süs verebilirsiniz. Yani bu uygulama etrafınızdaki insanlara şaka yapmak istiyorsanız veyahut menfaatiniz doğrultusunda bir hareket etmek istiyorsanız kullanılabilecek bir fake uygulamadır.  Uygulama üzerinden gerekli ayarları yapıp SS aldığınızda gerçek sohbetle sahtenin ayırt edilmesi çok zor hale gelebiliyor.

Fake Chat uygulamasının özellikleri neler?

Bazı özellikleri:

-Sahte profili.

-Ses mesajları.

-Sahte arama yapın.

-Tam yeni emoji desteği.

Bu uygulama ile telefonunuzdan oldukça gerçekçi WhatsApp diyalogları oluşturabilirsiniz. WhatsApp üzerinden efsanevi gerçekçilikte sahte diyaloglar üretmek için geliştirilen Fake Chat, trollemeyi sevenlerin uygulamasıdır. Her ne kadar şaka amaçlı olsa da bu tür uygulamaların kullanılmaması önerilir.

WhatsApp tasarımının birebir kopyalanmasıyla oluşturulan bu uygulamada, aklınıza gelecek tüm detayları kendiniz müdahale ederek oluşturabilirsiniz. Kullanıcı adını, fotoğrafları, kısacası aklınıza gelen hemen her şeyi Fake Chat ile düzenleyip yakınlarınıza unutamayacakları bir şaka yapabilirsiniz.

Fake Chat nasıl çalışır, nasıl kullanılır?

Uygulamanın çalışma prensibi ise çok basit. Öncelikle uygulamayı yükledikten sonra açıp sağ üst köşedeki mesaj butonuna dokunun. Sonra istediğiniz sahte isim, numara ve profil fotoğrafını belirledikten sonra ‘Tamam’ butonuna dokunun. Konuşmaya dokunduktan sonra istediğiniz cümleleri yazın. Diğer tarafın ağzından konuşmaya başlamak için sağ üst köşedeki üç nokta simgesinden ‘Switch to incoming mode’ seçeneğine dokunun. Alın size gerçek bir konuşma :) Android platformu için geliştirilen bu ücretsiz uygulamayı aşağıdaki bağlantı üzerinden indirebilirsiniz.

Instagram Sahte Mesaj Uygulaması: InstaFake

Son aylarda sosyal medyada gerek komik gerek aşk temalı diyalog fotoğrafları oldukça popüler paylaşım türleri arasına girmiş bulunmakta. Bu tür konuşmaların gerçekleri de var fakat sahtelerinin de hazırlanması artık mümkün! Sahte mesajlar oluşturabileceğiniz bir uygulama olan InstaFake ile Instagram DM bölümünden kendinize istediğiniz kişi adına mesaj gönderebilir ve daha bir çok yeri değiştirebilirsiniz. Uygulamayı kullanarak caps, ve sıklıkla da arkadaşlarınıza şaka yapabilirsiniz. Uygulama şakanın dışında bazen çok önemli durumlarda bile sizin yardımınıza koşabilir. Örnek verecek olursak bazı kişiler kıskançlık krizlerinde sevgililerini yatıştırmak için sahte konuşmalar düzenleyebiliyor.

InstaFake uygulamasını kullanarak Instagram’da DM (direct message)’den sahte konuşma yapabilirsiniz. Dünya sosyal medyasında ‘fake dm’ ve ya ‘fake message’ olarak adlandırılan bu yöntemle kendi sahte sohbetlerinizi oluşturabilirsiniz.

InstaFake ile Instagram sahte DM konuşması nasıl yapılır?

InstaFake uygulaması açılınca gelen menüden en alttaki Yeni Mesaj butonuna basın. Sahte DM oluşturacağımız kişinin profil bilgilerini (kullanıcı adı, profil resmi) ayarlayın. Kaydet butonuna basın. Konuşmaya girin ve Instagram DM mesaj yazma kutusundan mesajınızı yazın mesaj gönderen tarafın siz olmasını istiyorsanız Gönder butonunun yanında bulunan okun yeşil olması gerekli eğer değiştirmek isterseniz o oka basın ok beyaz olduysa yazdığınız mesajı karşı taraf gönderiyor demektir.

InstaFake uygulamasının özellikleri:

-Sahte DM sohbet diyaloğu düzenleyebilirsiniz.

-İstediğiniz mesajı kısıtlama olmadan yazabilirsiniz ve fotoğraflı mesaj da gönderebilirsiniz.

-Kişinin profil resmini belirleyebilirsiniz.

-Gönderilen mesajı Görüldü/ Görülmedi olarak işaretleyebilirsiniz.

-Mesajın gönderildiği tarihi ve saati dilediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz.

-Oluşturduğunuz sahte mesajları daha sonra değiştirebilirsiniz.

*Uygulamayı Google Play Store ‘dan ve ya App Store ‘dan InstaFake ifadesiyle aratarak indirebilirsiniz.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar