WhatsApp tatil modu nedir, ne işe yarar, nasıl aktif edilir?

Günümüzün en çok kullanılan mesajlaşma uygulamalarından biri olan WhatsApp’a yeni bir özellik geldi. WhatsApp tatil modu nedir, ne işe yarar, nasıl aktif edilir? Android, İOS tatil modu aktif etme detayları haberimizde.

WhatsApp tatil modu nedir, ne işe yarar, nasıl aktif edilir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
19 Ekim 2018 Cuma 12:05

Milyonlarca kişinin kullandığı WhatsApp uygulamasına yeni bir özellik geldi. WhatsApp geliştiricileri kullanıcılara daha iyi hizmet verebilmek için yeni özelliğini sunuyor. Özelliğin ilerleyen günlerde kullanıma sunulması bekleniyor. İşte WhatsApp tatil modu özelliğinin detayları..

Popüler mesajlaşma uygulaması ‘tatil modu’ özelliği ile kullanıcılarının alışkanlıklarını değiştirmeye hazırlanıyor.

WhatsApp tatil modu nedir, ne işe yarar?

Yeni özelliklere baktığımızda tatil modu (vacation mode) isimli özellik dikkat çekiyor. Yeni güncelleme ile platforma entegre edilecek olan bir başka yenilik ise WhatsApp hesabı ile Instagram hesabını bağlama olacak. Tatil modu aktif edildiğinde, arşivlenen sohbetler mesaj geldiği zaman ana ekrana geri dönmeyecek. Bazı kullanıcılar çok sayıda gruba dahil olup bu grupları arşive alıyor. Bu grupları hem sessize alıp hem de arşive alıyor. Ancak yeni mesaj geldiğinde otomatik olarak arşivden çıkıp ana ekrana dönüyor. WhatsApp’ın tatil modu özelliği ile sessize alınmış ve arşivlenmiş sohbetlere mesaj gelse bile arşivde kalmaya devam edecek. Sadece grup sohbetleri için değil, bireysel sohbetler için de aynı şekilde çalışacak. WhatsApp tatil modu özelliği, iOS ve Android cihazlara gelecek.

WhatsApp tatil modu nasıl aktif edilir? Android, iOS tatil modu aktif etme

 

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar