Tutuklanan kedicik Damla Pamir kimdir?

Adnan Oktar ve suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyon sonrasında Adnan Oktar’ın bir numaralı kediciklerinden biri olan Damla Pamir kimdir?

Tutuklanan kedicik Damla Pamir kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
19 Temmuz 2018 Perşembe 15:40

Adnan Oktar ve suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyon sonrasında Adnan Oktar başta olmak üzere bağlantısı olan birçok isim gözaltına alındı. Sorgulama işlemlerinin ardından gözaltına alınan Adnan Oktar ve 116 kişi için tutuklama kararı verildi. Tutuklanan isimler arasında Oktar’ın bir numaralı kediciklerinden biri olan Damla Pamir oldu. Peki ya kedicik Damla Pamir kimdir?

Adnan Oktar Suç Örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan şüpheliler, hakim karşısına çıkarıldı. Aralarında Adnan Oktar ve Oktar Babuna gibi isimlerin olduğu 116 kişi tutuklandı. Tutuklananlar arasında Adnan Oktar'ın en gözde kediciklerinden biri olan Damla Pamir de var. Pamir, örgütün yayın organı A9 TV'de çarpıcı açıklamalarda bulunuyordu. Kedicik Damla Pamir, bir açıklamasında peygamberin de sarışın sevdiğini söyleyerek tepkileri üzerine çekmişti.

Damla Pamir kimdir?

Adnan Oktar’ın en bilindik kediciklerinden olan Damla Pamir İstanbul’da doğmuştur. Ortaokul ve Lise Eğitimini Özel Kültür Kolejinde aldıktan sonra Haliç Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bölümünde eğitim görmüştür. Özel bir şirkete Dış Ticaret Genel Koordinatörü olarak iki yıl çalışmıştır.

Osmanlı Devletinin tarihini, sosyo-kültürel özelliklerini içeren, tarih ve belgelerle ispatlı çok yönlü bir kitap yayınlama çalışması yapmıştır.  A9 Televizyonunda kültür, bilim, din, sosyoloji gibi konularda sohbet programı yapmaktadır. Politika, din ve siyaset ilişkileri, bilimsel gerçekler ve güncel konuların yer aldığı Amerikan WTPN’de inglizce olarak program yapmaktadır. Adnan Hocanın en dikkat çeken kızlarından olan sarışın güzelin kendisin yönettiği ve yazdığı bir blog sayfası da bulunmaktadır.  Son olarak Adnan Oktar ve çetesine yapılan operasyon sonrasında tutuklanmıştır.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar