Alev Babuna kimdir?

Adnan Oktar’a yakın isimlerden biri olan ve gözaltına alınan Alev Babuna kimdir? Alev Babuna da kedicik mi?

Alev Babuna kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
19 Temmuz 2018 Perşembe 09:52

Geçtiğimiz haftalarda Adnan Oktar ve cemaatine gerçekleştirilen operasyon sonrasında bazı isimler gözaltına alındı. Gözaltına alınan isimlerden biri de Adnan Oktar’a yakınlığı ile bilinen Alev Babuna. Alev Babuna’nın kim olduğu merak edilmeye başladı.

Adnan Oktar ve grubuna düzenlenen operasyon sonrasında gözaltına alınan Adnan Oktar sorgulamalar sonrasında tutuklandı. Tutuklanma haberlerinden sonra Adnan Oktar’ın yakın çevresindeki isimler merak edilmeye başladı.

Alev Babuna kimdir?

Adnan Oktar'a en yakın isimlerden olan Alev Babuna, Kısıklı'daki örgüt evinde yaşar. Örgütün kasası olan yönetici bacıdır. Organizasyonlar için kardeşlere de talimat verir. Yurt içi ve yurt dışından eskort ve manken getirilmesi için gerekli organizasyonu yapar. Dışarı tek çıkamayan kızların yanında gardiyan olarak gönderilir. Her gün Adnan Oktar'a mali durumla ilgili rapor verir. Örgütteki hücre sisteminin dışında olan ve her bilgiyi bilen 5 kişiden biridir. Örgütün toplu alışverişlerini yapmada görev alır.

Ferhunde Eda Babuna kimdir?

Adnan Oktar'a yakınlığıyla bilinen Ferhunde Eda Babuna'nın kod adı: Edoş'tur. Özellikle Ankara'da örgüt adına siyasiler, yargı ve nüfuzlu kişiler arasında kulis faaliyeti yapar. Yıllarca bu konunun baş yöneticisi olmuştur.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar