Şeyma Subaşı’nın açtığı Healthyish Cafe nerede?

Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı sağlıklı yemeklerin satılacağı bir kafe açmak istediğini duyurmuştu. Bahsettiği kafesinin açılışını geçtiğimiz aylarda yaptı. Peki ya Şeyma Subaşı’nın açtığı Healthyish Cafe nerede?

Şeyma Subaşı’nın açtığı Healthyish Cafe nerede?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
27 Kasım 2018 Salı 08:00

Acun’un eski eşi Şeyma Subaşı geçtiğimiz günlerde sağlıklı yiyeceklerin satılacağı kafesini açtı. Kafesini adı ise Healthyish Cafe. Şeyma Subaşı’nın açtığı Healthyish Cafe nerede?

İlk müşterisi Nusret Gökçe

Şeyma Subaşı'nın Bebek'te açtığı Healthyish Cafe'nin ilk müşterilerinden biri Nusret olmuştu. Sosyetenin en ünlü kasabı Nusret Gökçe, Subaşı'nın yeni mekanına ziyaret ederek sağlıklı yiyeceklerinin tadına baktı. Açılış öncesinde yakın dostlarına menüdeki yemekleri tattıran Subaşı, Mert Vidinli ve Oğulcan Engin başta olmak üzere herkesten tam not aldı.

Acun Ilıcalı’dan Şeyma Subaşı’na övgü

Bebek'te sağlıklı yiyeceklerin satıldığı Healthyish Cafe'yi açan Şeyma Subaşı Ilıcalı'ya en büyük destek Acun Ilıcalı'dan geldi. Ilıcalı, eski eşinin mekanındaki yemeklere sosyal medya hesabı Instagram'dan övgü yağdırdı. Şeyma Subaşı'yla yeni mekanlarda çektirdiği fotoğrafı Instagram hesabından paylaşan Acun Ilıcalı, "Güzel eşim ne kadar harika bir yer açmışsın. Yemekler, servis gerçekten muhteşem. Hepinizin emeğine sağlık" diyerek övgü yağdırdı.

Şeyma Subaşı’nda kafesine dair açıklaması

“Sağlıklı yemeklerin bulunduğu bir kafe olacak. Herkesin beğenmesini diliyorum diyerek kafeyi açtığını duyurdu. Benim en büyük farkım sağlıklı yemeklerin olması. Türkiye'de kaç tane var bilmiyorum ancak en iyilerden birisi biz olacağız.”

Şeyma Subaşı’nın açtığı Healthyish Cafe nerede?

Şeyma Subaşı’nın mekanı açmasından sonra Healthyish Cafe’nin nerede olduğu merak edildi. Şeyma Subaşı'nın dünyayı dolaşarak bu kafeyi açtım dediği Healthyish Cafe  "Bebek mah. Cevdetpaşa Cad, Sağlık apt No:24 B" adresinde.

Şeyma Subaşı'ndan boşanma sonrası ilk kare

Şeyma Subaşı, boşanır boşanmaz Bebek'te açtığı restorana gitti. Subaşı, bu anları instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. 

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar