Şeyma Subaşı Alican Ulusoy ile aşk mı yaşıyor, kimdir, fotoğrafları?

Acun Ilıcalı ile 8 dakikada boşanan Şeyma Subaşı ile ilgili yeni iddialar gündeme geldi. İddialarla birlikte Şeyma Subaşı'nın yeni sevgilisi Alican Ulusoy kimdir? sorusu gündeme geldi. Şeyma Subaşı Alican Ulusoy ile aşk mı yaşıyor, kimdir? işte yanıtı.

Şeyma Subaşı Alican Ulusoy ile aşk mı yaşıyor, kimdir, fotoğrafları?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
26 Kasım 2018 Pazartesi 14:29

Şeyma Subaşı Alican Ulusoy ile aşk mı yaşıyor, kimdir? Şeyma Subaşı Alican Ulusoy aşkı ile ilgili bilgiler Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı boşanmasıyla gündeme geldi. Haberimizde Şeyma Subaşı Alican Ulusoy ile aşk mı yaşıyor, kimdir? Şeyma Subaşı Alican Ulusoy aşkı ile ilgili bilgileri bulabilirsiniz. Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı Silivri Mahkemesi'nde 8 dakikada boşandı. Peki ama Şeyma Subaşı Alican Ulusoy ile aşk mı yaşıyor, kimdir? 

Şeyma Subaşı Alican Ulusoy ile aşk mı yaşıyor, kimdir?

Bir Twitter kullanıcısı ve superkulup magazin sitesinin iddiasına göre Alican Ulusoy'un Şeyma Subaşı ile sevgili olduğu iddia edildi. 
1977 yılında İstanbul'da doğdu. İstanbul Alman Lisesi’nden mezun olduktan sonra American Inter Continental University’de "İşletme ve Yönetim Bilimleri" eğitimi aldı. Çok küçük yaşlardan itibaren ailemizin grup şirketlerinde çeşitli pozisyonlarda görev aldım. Ulusoy Ailesi şirketlerinin ayrılmasından sonra holdingleşme kararı alarak, Ekim 2008’de Ulusoy Uluslararası Yatırım Holding’i kurarak, aradan geçen kısa zamanda şirketini Türkiye’de ve yurt dışında lider bir marka haline getirmeyi başardılar. Şuan Ulusoy Uluslararası Yatırım Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapıyor.

Şeyma Subaşı Alican Ulusoy ile aşk mı yaşıyor, kimdir, fotoğrafları?

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Melek En beğenilen yorum
Acuna uzuldum.