Şeyma Subaşı'nın it-is-ok uygulaması nedir?

Acun Ilıcalı'nın eşi Şeyma Subaşı yeni aplikasyonunu tanıttı. İlerleyen günlerde kullanıma sunulacak olan it-is-ok uygulaması nedir?

Şeyma Subaşı'nın it-is-ok uygulaması nedir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:51
10 Temmuz 2018 Salı 09:07

Sosyal medya fenomeni ve aynı zamanda Acun'un eşi olan Şeyma Subaşı'ndan yeni teknoloji atağı:It-Is-ok.. Peki ya bu uygulama nedir, ne işe yarıyor? Detaylar haberimizde..

Sosyal Medya fenomeni olan Acun'un eşi Şeyma Subaşı yeni çıkacak aplikasyonu hakkında TV8,5 ekranlarında açıklamalarda bulundu. Acun Ilıcalı'nın eşi Şeyma Subaşı, yeni çıkacak aplikasyonunu TV8'de Acun'la birlikte katıldığı programda tanıttı. Önümüzdeki günlerde kullanıma açılacak aplikasyonun adı: it-is-ok..

Şeyma Subaşı'nın yeni aplikasyonu it-is-ok uygulaması nedir?

is-it-ok uygulamasına moda düşkünleri kombinlerini yükleyecekler. Diğer kullanıcılarda bu kombinleri verdikleri puanlarla değerlendirecek. Bu özelliğiyle yeni aplikasyon, şimdiden moda dünyasının fenomen uygulamaları arasında yer alacağa benziyor.

ŞEYMA SUBAŞI KİMDİR?

2 Temmuz 1990 doğumlu olan Subaşı,2008 yılında Miss Turkey yarışmasına katılan güzellerden 16 yaşından beri ünlü tasarımcıların moda defilelerinde boy gösteriyor.Aynı zamanda İstanbul Aydın Üniversitesi Moda Tasarım Programı öğrencisi olan Şeyma ,2009 senesinde Ilıcalı'nın yaptığı Var Mısın Yok Musun ? yarışmasına katıldı ve 69000 TL kazanarak yarışmadan ayrıldı. Şeyma Subaşı 2014 yılında anne oldu ve kızı Melisa’yı dünyaya getirdi. Anne kız, Acun Ilıcalı’yı Survivor 2016’nın çekildiği Dominik’te yalnız bırakmamak için Miami’ye taşındı ve sık sık Dominic’e seti ziyarete gitti.

ŞEYMA SUBAŞI'NIN GELİNLİKLERİNİ KİM TASARLADI?

Uzun yıllardır beraber olan Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı çifti geçtiğimiz yıl nikah masasına oturdu. Çiftin 18 Eylül 2017'de nikahları ardından 19 Eylül 2017’de de düğünleri gerçekleşti. Subaşı’nın giydiği gelinlikler çok konuşuldu. Şeyma Subaşı Acun düğün fotoğrafları yayınlandı. Şeyma

Şeyma Subaşı, özel tahsis edilmiş uçağında Acun Ilıcalı’yı beklerken Y/Project marka beyaz mini bir elbise ile 1500 TL değerindeki Alexander McQueen bir ayakkabı tercih etmişti. Bunu ise 950 TL’lik bir gözlük ile kombinledi. Nikaha giderken ise Zimmermann markasının sonbahar-kış koleksiyonundan 3 bin 500 TL değerinde bir parça seçen Subaşı, elbisesini 1600 TL değerindeki Sergio Rossi beyaz stilettolarla kombinledi. Kıyafetin en dikkat çeken detaylarından biri ise Johanna Ortiz'in tasarımı olan papatya şeklindeki küpeleri oldu. Küpelerin fiyatı ise 2 bin 600 TL civarında. Nikah sonrası akşam yemeği için tekrar kıyafetini değiştiren Şeyma Subaşı, bu kez de Naeem Khan adlı modacının 2018 ilkbahar-yaz sezonundan inci detaylı bir kıyafet giydi. Gelinlik koleksiyonundaki el nakışlarıyla işlenmiş, transapan Aberdeen adlı gelinliğin fiyatı ortalama 35 bin TL ve tasarımı ilk kez Subaşı giydi.

Gelinliğini 14 bin 600 TL değerindeki Vera Wang markasının 2017 sonbahar koleksiyonundan Felisa modelini tercih eden Şeyma Subaşı, ister istemez ABD’li ünlü oyuncu Hailee Steinfeld ile karşılaştırıldı. Çünkü Steinfeld, geçtiğimiz ocak ayında Golden Globe töreninde aynı kıyafetin lila rengini giymişti. Ne var ki, ünlü oyuncunun giydiği tasarım zaten markanın gelinlik koleksiyonundan bir parçaydı… Düğün sonrası dostları ve eşi ile bir kulübe eğlenmeye giden Şeyma Subaşı bu kez de pul işlemeli ten rengi uzun bir elbise giydi. Elbise, yine Naeem Khan imzalı. Subaşı yüzünü de Swarovski taşlarla süsledi… En sevimli gelin ise Melissa’ydı. Düğünde annesi gibi bir gelinlik giyen Melissa couture bir tasarım tercih etti. Ebru Danyal imzalı gelinlik gecenin dikkat çeken detaylarından biriydi.

SOSYAL MEDYA FENOMENİ ŞEYMA

Şeyma Subaşı sosyal medya paylaşımlarıyla büyük ilgi gördü. Özellikle Survivor setinden paylaştığı kareler ve Acun Ilıcalı için yapılan doğum günü kutlaması yılın en ilgi çeken magazin haberleri arasındaydı. Acun Ilıcalı, bu süreçte sessizliği koruyup, Şeyma Subaşı’nın Instagram fotoğraflarının birkaçına yorum yapmak dışında hiçbir açıklama yapmamıştı..

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar