Çukur dizisinde Selim’in ziyaret ettiği kadın kim, Meliha mı?

Çukur dizisinin 40.son bölümünde Selim Koçovalı'nın sık sık ziyaret ettiği kadının kim olduğu merak edilmeye başladı. Selim'in yanına gittiği kadın Meliha mı? Çukur'da Meliha'yı kim canlandıracak?

Çukur dizisinde Selim’in ziyaret ettiği kadın kim, Meliha mı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
30 Ekim 2018 Salı 10:25

Show TV’nin heyecanla beklenen ikinci sezonunda heyecan yine dorukta. İlk sezondan sonra dizide kalanların yavaş yavaş netleştiği ikinci sezonda bazı detaylar merak ediliyor. İkinci sezonda Selim bir kadını ziyaret ediyor ve konuşuyor. İzleyiciler bu kişinin kim olduğunu merak etmeye başladı. Peki ya Çukur dizisinde Selim’in ziyaret ettiği kadın kim, Meliha mı?

Çukur dizisinin ilk bölümünden bu yana merak edilen karakterlerden biri Meliha. Aliço sayesinde bulunan Meliha’nın kim olacağı merak ediliyordu. Çukur’un 40.bölümünde Selim’in ziyareti bu ihtimalleri doğruladı ve Meliha’nın kim olduğu ortaya çıktı.

Selim Koçovalı’nın konuştuğu kadın kim Meliha mı?

Çukur dizisinde İdris Koçovalı'nın gizemli eski sevgilisi olan Meliha karakterini kimin oynayacağı uzun süredir merak konusu olmuştu. Çukur dizisinin ilk bölümünde İdris'in ilk defa söz ettiği Meliha karakterinin sırrı çözülüyor. Çukur dizisine 40. yeni bölümde ünlü bir oyuncu katıldı. Çukur'da İdris Koçovalı'nın eski sevgilisi Meliha rolünü kimin oynayacağı belli oldu. Ünlü oyuncu Şenay Gürler, Meliha karakteriyle Çukur dizisine katıldı. Çukur'da Meliha'nın ortaya çıkmasıyla sürpriz gelişmeler yaşanacak. Çukur'da Meliha'yı kaldığı huzur evinde Selim ve Aliço bulmuştu. Selim uzun süredir Meliha'yı ziyaret ediyordu. Dizinin Pazartesi yayınlanan son bölümünde ise Meliha'yı kimin oynadığı sonunda belli oldu.

Şenay Gürler kimdir?

Şenay Gürler’in en bilinen projeleri Mahsun Kırmızıgül’ün Mucize filmi ve Gülse Birsel’in Avrupa Yakası dizisidir. Birçok projede yer alan güzel oyuncu Şenay Gürler 28 Haziran 1966’da İzmir’de doğdu. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Bölümü’nden mezundur. 2014-2015 yılları arasında yayınlanan Kaçak Gelinler adlı dizide Seniha Sultan Karakterini canlandırmıştır.

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar