Çukur’un Selim’i Meliha’nın oğlu mu? Meliha Selim’in annesi mi?

Çukur’un 22 Ekim akşamı yayımlanan 39. bölümde Selim ve Meliha’nın ilişkisiyle ilgili şüpheler oluştu. İzleyici Çukur’un Selim’i Meliha’nın oğlu mu diye araştırmaya başladı. İşte Çukur Meliha Selim’in annesimi sorusunun yanıtı...

Selim Meliha'nın oğlu mu? Selim ile Meliha'nın bağlantısı ne? Reşit kim? Vartolu Yamaç ve Cumali Karakuzulara karşı neler yapacak? Celasun'un planı ne?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
22 Ekim 2018 Pazartesi 21:28

Çukur’un Selim’i Meliha’nın oğlu mu? Meliha Selim’in annesi mi?

Türkiye’nin reyting rekortmeni dizisi Çukur’da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Öner Erkan’ın canlandırdığı Selim karakteri dizinin müdavimleri tarafından yakın markaja alınmıştı. 'Çukur’un Selim’i Meliha’nın neyi oluyor? Çukur Meliha Selim’in annesi mi? Çukur Selim, Meliha’nın oğlu mu?' soruları gündeme geldi. İşte Çukur’daki Selim ile Meliha arasındaki ilişki haberimizde. 

Çukur’un Selim’i Meliha’nın neyi oluyor, oğlu mu? 

Aliço, Selim ile Meliha’nın ziyaretinde buluşur. Selim, Meliha’yı ziyarete gitmiştir. Aliço orada Selim ile karşılaşır. Selim Aliço'yu İdris babanın yanına götürür. Peki ama Çukur Selim Meliha'nın neyi oluyor? Selim'in Meliha'yı ziyaret etmesi izleyicilerin şüphelenmesine neden oldu. Sultan'ın Selim'i sevmemesi de bu şüphenin bir başka nedeni. 'Sen olmadan' gibi cümleler kullanması Meliha, Selim'in annesi mi yorumlarını akıllara getirdi. Aliço bunlarla karşılaşınca Sultan Meliha'nın yaşamasına kahrolur. 

Meliha ses sanatçısıdır, Selim'in de müzik tutkusu tartışılmaz. İşte bu da en güçlü nedenlerden biri. İdris bile bunu bilmiyorken Çukur'un yeni bölümleri çok büyük heyecan uyandıracak. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar