Çukur’da Meliha’yı kim oynayacak? Meliha İdris Koçovalı'nın neyi oluyor?

Çukur dizisinin ikinci sezonunun başlamasıyla birlikte diziye yeni dahil olacak olan isimler merak ediliyor. Dizinin ilk sezonunda ara ara detayı verilen Maliha karakterinin diziye dahil olacağı söyleniyor. Peki ya Çukur’da Meliha’yı Şenay Gürler'mu canlandıracak? Meliha İdris'in neyi oluyor?

Çukur’da Meliha’yı kim oynayacak? Meliha İdris Koçovalı'nın neyi oluyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
22 Ekim 2018 Pazartesi 08:00

Çukur dizisine ikinci sezonda dahil olacağı konuşulan Meliha karakterinin kim olduğu, kimin canlandıracağı ve İdris Koçovalı’nın neyi olduğu izleyenler tarafından merak ediliyor. Adını ilk sezonda gazetecei Hale karakteri ve Aliço karakteri ile sık sık duyduğumuz Meliha karakteri kimdir, kim canlandıracak? Meliha ile İdris’in arasında ne var? Tüm detaylar azonceoldu.com’da!

Show TV ekranlarının Pazartesi günlerinin vazgeçilmez dizisi olan Çukur hız kesmeden ikinci sezona devam ediyor. Hikayesi, oyuncu kadrosu ve müzikleriyle seyirciden tam not almayı başaran Çukur dizisinde Meliha karakteri diziden ayrılan gazeteci Hale’ye çok benzeyen biri. Hatırlayacak olursanız Çukur’un ilk bölümlerinde İdris , Hale onunla röportaj yapmak için geldiğinde ona Meliha diye hitap etmişti. Hatta onu görünce elindeki portakal poşetini düşürmüştü. Zira yıllardır yüzünü görmediği Meliha bir anda karşısında belirmiş gibi bir izlenim yaratılmıştır. Ardından Hale’ye de bu durumdan dolayı üzgün olduğunu ve onu birine benzettiğini söyler. Hale de bu durumu fark edip her gün yaptığı gibi kayıt cihazında bu durumdan da bahseder.

Meliha İdris Koçovalı’nın neyi oluyor?

Hale’ye bu kadar çok benzeyen Meliha karakterinin adının geçtiği bir diğer sahne ise Bülent Ersoy’un şarkı söylediği sahne. Bu sahnede aşk şarkısı söyleyen Bülent Ersoy’u gözyaşları içinde dinleyen İdris Koçovalı’nın elinde Meliha olduğunu düşündüğümüz kişinin resmi var. Bir aşk şarkısında bir erkek bir kadının resmine bakıp ağlıyorsa şahsen ilk akla gelen şey bunun acı sonla biten bir aşk olmasıdır. Yıllar önce yüreğini Meliha’ya kaptıran İdris ona kavuşamamış ve bu aşkı da yüreğine gömmek zorunda kalmıştır. Sosyal medyada konuşulan bir diğer konu ise Meliha’dan dolayı Beyefendi ve İdris’in düşman oldukları. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Meliha ile ilgili detaylar ortaya çıkacaktır.

Çukur’da Meliha karakterini kim canlandıracak?

Çukur'da İdris Koçovalı'nın eski sevgilisi Meliha rolünü kimin oynayacağı belli oldu. Ünlü oyuncu Şenay Gürler, Meliha karakteriyle Çukur dizisine katıldığı iddia edildi. Bir diğer iddia ise ünlü oyuncu Nebahat Çehre'nin Çukur dizisinin kadrosuna katılacağı.

Nebahat Çehre kimdir?

Usta oyuncu 15 Mart 1944 yılında Samsun'da dünyaya gelmiştir. 16 yaşındayken 1960'da Türkiye güzeli seçilmiştir ve sahne hayatına ilk olarak İstanbul şehir tiyatrolarında başladıktan sonra ilk film deneyimi de 1961'de Yaban Gülü filmiyle olmuştur. En büyük çıkışını ise 1962 yapımı olan Türker İnanoğlu filmi olan Kanun Kanundur filmiyle yapan Nebahat Çehre 1965'te Yılmaz Güney'in eseri olan Seyit Han ile usta oyuncuyla kamera karşısına geçmiştir. 1975 yılında sinema kariyerine ara veren ve sinemayı bıraktığını söyleyen oyuncu 1985'te yeniden sinemaya dönmüştür. Son yıllarda ise dizi sektörüne giriş yapan Çehre Haziran Gecesi, Candan Öte, Aşk-ı Memnu, Muhteşem Yüzyıl, Kara Para Aşk’ gibi dizilerde rol alarak dönemlerinin en çok izlenen yapımlarında yer almıştır. 73 yaşındaki oyuncu son olarak da Yuvamdaki Düşman filmiyle izleyenlerin karşısına çıkmıştır. Ünlü oyuncunun 130'dan fazla sinema filmi vardır.

 

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar