Lütfiye Semin Babuna kimdir? Adnan Oktar için ne dedi?

5 çocuğunu da Adnan Oktar'a kaptıran Semin Babuna, Adnan Oktar açıklamalarının ardından merak edilmeye başladı. Lütfiye Semin Babuna kimdir? Adnan Oktar için ne dedi?

Lütfiye Semin Babuna kimdir? Adnan Oktar için ne dedi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
1 Ağustos 2018 Çarşamba 11:04

Adnan Oktar ve grubuna yapılan operasyon sonucunda başta Adnan Oktar olmak üzere yakınındaki isimler tutuklandı. Tutuklanmanın ardından Adnan Oktar hakkında birçok çarpıcı açıklamalar yapıldı. En son açıklama yapan kişi ise Lütfiye Semin Babuna. Yaşadığı zorlukları ve 5 çocuğunu Adnan Oktar ve grubuna kaptıran Semin Babuna, Oktar için son yüzyılın deccali açıklamasında bulundu. Bunun üzerine Lütfiye Semşn Babuna’nın kim olduğu merak edilmeye başladı.

Lütfiye Semin Babuna kimdir?

Oktar Babuna'nın annesidir. 5 çocuğunu da Adnan Oktar'a kaptıran Semin Babuna, yaşadığı zor süreci anlattı. Evlatlarını örgüte kaptıran Babuna, "Bu adam bir atom bombası gibi Babuna ailesinin içine düştü. son yüzyılın deccali" sözleriyle yaşadıklarına sitem etti.

Türkiye, Prof. Dr. Cevat Babuna ve eşi Semin Babuna'yı, Adnan Oktar'ın müridi olan beş çocukları ve torunları için verdikleri mücadeleyle tanıdı. Prof. Dr. Babuna, geçen yıl hayatını kaybetti. Vefat ilanında çocuklarının ismi yoktu. Semin Babuna ise Adnan Oktar grubuna yönelik operasyon sonrası 25 yıllık mücadelesinde yeni bir sayfa açtı. Operasyon sonrası beş çocuğu ve bir torunu tutuklanan Semin Babuna, ilk olarak çocuklarını cezaevinde görmek için adım attı. Ancak ilk ziyaret ettiği en küçük kızı Eda, görüşmeyi kabul etmedi.

Semin Babuna ise mücadelesinde kararlı: "Bu adam bir atom bombası gibi Babuna ailesinin içine düştü, aileyi parçalayıp çocukları zehirledi. 25 yıl eşimle birlikte çocuklarımın kurtulması için mücadele ettik, bu mücadelemi bugün de devam ettireceğim. Bütün gayem ve amacım beyni yıkanan çocuklarımı bu durumdan en kısa sürede kurtarmak. Adnan Oktar yüzyılın deccali."

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

Yagmur En beğenilen yorum
Acaba hangi faceyi kullaniyosunuz