Kayan Yıldızlar (Falling Stars) akımı nedir? Kayan Yıldızlar akımına uyan ünlüler kimler?

Son günlerde karşımıza yeni bir akım çıkıyor. Şu günlerde popüler olan yeni akımın adı ise Kayan Yıldızlar (Falling Stars)akımı. Peki ya Kayan Yıldızlar (Falling Stars)akımı nedir, nasıl yapılır? Kayan Yıldızlar akımına uyan ünlüler kimler, akımı kim başlattı?

Kayan Yıldızlar (Falling Stars) akımı nedir? Kayan Yıldızlar akımına uyan ünlüler kimler?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
21 Eylül 2018 Cuma 08:38

Zenginlerin yeni akımı olarak bilinen Falling Stars (Kayan Yıldızlar) akımına Türk ünlüler de katıldı. Gün geçtikte bir yenisi eklenen akımlara 'Falling Stars' (Kayan yıldızlar) akımı eklendi ve etkileri her geçen gün sürüyor. Peki ya bu akımı kim başlattı, nasıl yapılır, bu akıma uyan ünlüler kimler? Detaylar haberimizde.

Kayan Yıldızlar (Falling Stars)akımı nedir?

Sosyal medyanın yayılmasının etkisi her geçen gün kendisini daha da belli ediyor. Özellikle sosyal medya kullanıcısı olan ünlü isimler yaptıklarıyla her zaman isimlerinden söz ettiriyor. Şimdi de yeni bir akım başladı. Falling Stars ‘Kayan Yıldızlar’ akımı şeklinde ifade edilen akımda ünlü isimler “Kayarak Düşme” şeklinde konsepleştiriyor. Bu sefer ortaya çıkan akımı Dj Smash başlattı. Özellikle zenginler de hemen ona eşlik ederek akımın yayılmasını sağladı. Türkiye’den de hava yoluyla ulaşım sağlayanlar akıma katıldı. Kendisine ait özel jetten inip kendini yere atan DJ SMash, o esnada çektirdiği resmi Instagram’da paylaştı. Paylaşımı yaparken de aralarında sosyal medya fenomeni Lena Perminova ve model Natasha Polly’nin de bulunduğu ünlü arkadaşlarını etiketledi. Tabi bu arkadaşlarda boş durmayıp hemen aynı şekilde resim paylaşarak akıma eşlik etti. Bakalım başka nerelere kadar yayılıp ne kadar sürecek.

Kayan Yıldızlar akımına uyan ünlüler kimler?

Seda Sayan’dan Kayan Yıldızlar (Falling Stars)akımı

Geçtiğimiz ay 'Zenginlerin yeni akımı' olarak ortaya çıkan 'Falling Stars' çığ gibi büyüyor. Her kesimden insan bu trende ayak uydurmuş durumda. Moda haftası için İngiltere'ye giden Seda Sayan da bu akıma kapılmaktan kendini alamadı. Girdiği kafenin çıkışında 'Falling Stars' (Kayan Yıldızlar) pozu verdi. Sayan, bu sayede akımın Türkiye'ye de ulaşmasını sağladı.

Sefa Doğanay’dan Kayan Yıldızlar (Falling Stars)akımı

'Falling Stars' (Kayan yıldızlar) akımına uyan Seda Sayan, diğer ünlüleri de kendine benzetti. Komedyen Sefa Doğanay, Instagram hesabından 'Seda yapar Sefa durur mu?' notuyla paylaştı.

Buse Narcı’dan Kayan Yıldızlar (Falling Stars)akımı

Akıma uyan bir diğer isim ise oyuncu Buse Narcı oldu. Narcı, arabası ve iki köpeğiyle birlikte çekildiği 'Falling Stars' pozunu sosyal medya hesabından 'Hadi bakalım' notuyla paylaştı.

Danla Bilic'den Kayan Yıldızlar(Falling Stars) pozu

Ünlülerin yeni akımı olarak ortaya çıkan 'Falling Stars' akımına paylaşımıyla Danla Bilic de dahil oldu.

Kayan Yıldızlar akımı yapanlar

 

 

 

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar