Yeşil uzaylı dansı nedir, nasıl oynanır? Yeşil uzaylı dansı yapan ünlüler kimler?

Son zamanların en çılgın danslarından biri de yeşil uzaylı dansı oldu. Peki ya nedir bu dans? Hangi ünlüler yeşil uzaylı dansı çılgınlığına ayak uydurdu?

Yeşil uzaylı dansı nedir, nasıl oynanır? Yeşil uzaylı dansı yapan ünlüler kimler?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:51
30 Mayıs 2018 Çarşamba 09:23

Yeşil uzaylı dansı dünyayı kasıp kavurduğu gibi ülkemizi de bir hayli etkiledi. "Dame tu Cosita" şarkısında amaçsızca dans eden 'yeşil uzaylı dansı' tüm dünyayı etkisi altına aldı ve ortaya bu görüntüler çıktı.

YEŞİL UZAYLI DANSI ÇILGINLIĞI NEDİR?

Son zamanlarda dans üzerine birçok akım karşımıza çıkıyor. Bunlardan en beğenileni ve en çok katılımcıyla karşımıza çıkanı ise yeşil uzaylı dansı akımı. İnternetin yeni modası olan akımda amaçsızca dans eden uzaylı taklit ediliyor.

Yeni Dans Akımı Uzaylı Dansı (Dame Tu Cosita Dance)

Yeşil Uzaylı dansı olarak adlandırılan yeni bir dans akımı olarak ortaya çıkan müziği Dame Tu Cosita (İspanyolca) olan (Türkçe anlamı: Bana küçük şeyi ver) oldukça sempatik bir dans.. Son zamanlarda viral bir şekilde internette trend olmuş bu dansta uzaylının bel hareketlerini taklit etmeniz halinde siz de başarılı bir uzay dansçısı olabilirsiniz gibi bir anlamı geliyor.

YEŞİL UZAYLI DANSI 1

YEŞİL UZAYLI DANSI 2

YEŞİL UZAYLI DANSI YAPAN ÜNLÜLER KİMLER?

Son trend ise sosyal medyada hızla yayılan yeşil uzaylı dansı Türkiye’de de karşılık buldu. Ünlü isimler birer birer bu dansı yapıyor! İşte yeşil uzaylı dansı yapan ünlülerden bazıları..

YEŞİL UZAYLI DANSI YAPAN CANSU TAŞKIN

YEŞİL UZAYLI DANSI YAPAN SEDA SAYAN VE PEKER AÇIKALIN

YEŞİL UZAYLI DANSI YAPAN DEMET AKALIN

Bu modaya son ayak uyduran isim de Demet Akalın oldu. 'Uzaylı dansı' tüm dünyada yeni akım haline geldi. Demet Akalın ve eşi Okan Kurt da bu modaya uydu.Sosyal medyayı kasıp kavuran 'Uzaylı dansı' modasına Demet Akalın ve eşi Okan Kurt da uydu.Ünlü sanatçı eşiyle birlikte dans ettiği görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.Ancak Demet Akalın ve eşi bu dansa biraz farklılık getirerek dansın sonunu halaya bağladı.

YEŞİL UZAYLI DANSI YAPAN SELÇUK BÜYÜK 

YEŞİL UZAYLI DANSI YAPAN ÇAĞLA ŞİKEL

Çağla Şikel, tüm dünyayı kasıp kavuran uzaylı dansını yaptı! Çağla Şikel uzaylı dansı videosu, 24 saatten kısa sürede YouTube Türkiye’de en çok izlenen videolar arasında girdi. 2017‘de YouTube kanalını kuran Şikel, modellik, sunuculuk ve oyunculuktan sonra şimdi de YouTuber oldu. Moda, makyaj, bakım ve sağlık üzerine çektiği videolarla 1 yıldan kısa sürede 600.000‘ün üzerinde aboneye ulaşan güzel model, haftada 3-4 video ile kanalını sürekli aktif tutuyor.Son zamanlarda Instagram ve diğer tüm sosyal ağları kavuran uzaylı dansı, üzerinden uzun zaman geçmesine rağmen halen büyük ilgi görüyor. Ünlü model de bu akımdan geri kalmadı ve evinde çektiği videoyu takipçileriyle paylaştı.

”Valla benlik bir şey yok. Uzaylının biri dans etmiş, biz de eğlenelim dedik 🙂 Hazırlıksız yakalandım, ekibin sürpriziydi. Güzel yorumlarınızı bekliyorum.” ifadeleriyle videoyu paylaşan Şikel’in videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

YEŞİL UZAYLI DANSI YAPAN YELİZ YEŞİLMEN

YEŞİL UZAYLI DANSI ALİŞAN VE BUSE VAROL

YEŞİL UZAYLI DANSI YAPAN NEZ DEMİR

YEŞİL UZAYLI DANSI YAPANLAR

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

yalnız kartal En beğenilen yorum
eh işte
Meltemakyuz15
Numarası kaç
aleyna özkara
Bok gibi
Firdevs Nur
puh puh puh çok ayıp
merve
Millet dikkat çekmek için ne yapacağini şaşirmiş