Do the shiggy dans akımı(arabadan inip dans etme)nedir? In My Feelings akımına uyan ünlüler

Yeşil uzaylı dansından sonra yeni bir dans türü yayılmaya başladı. Peki ya yeni yeni popüler olan yeni dans akımı Do the shiggy nedir? Do the shiggy dans akımına uyan ünlüler kimler? İşte "In My Feelings"ten ilham alınan yeni akım..

Do the shiggy dans akımı(arabadan inip dans etme)nedir? In My Feelings akımına uyan ünlüler
Son Güncelleme: 14 Şubat 2020 Cuma 11:52
27 Temmuz 2018 Cuma 08:09

Sosyal medyada son dönemlerde yeni bir dans akımı türedi. Birçok kişi tarafından yapılan ve dünya çapında ün kazanmaya başlayan Do the shiggy dans akımı merak edilenler arasında. Sosyal medyada son dönemlerde birçok kişi tarafından yapılan ve dünya çapında bir akıma dönüşen hareket halindeki arabadan inip dans etme işine Hülya Avşar da girdi.

'Do the shiggy' dans akımını son uygulayan ünlülerden biri Hülya Avşar oldu. Hülya Avşar, dünyadaki çılgın akıma uydu ve hareket halindeki araçtan inip dans etti. Ancak Hülya Avşar'ın dansı diğer örneklerdeki gibi olmadı. Dans ettiği sırada indiği otomobil bir anda hareket edince Hülya Avşar aracı yakalamaya çalıştı. Avşar'ın araçtan indiği sırada otomobilin stop ışıklarının yanması, dans ederken de ışıkların sönmesi ve Hülya Avşar'ın aracı kovalamaya başlaması videonun 'Do the Shiggy' akımı ile dalga geçme amacı taşıdığını düşündürdü.

Do the shiggy akımına uyan ünlüler

İşte Hülya Avşar'ın Instagram hesabından paylaştığı o video:

 

Do The Shiggy Dans Akımı Nedir?

Sosyal medyada son dönemlerde birçok kişi tarafından yapılan ve dünya çapında bir akıma dönüşen, hareket halindeki arabadan inip dans etme akımına 'Do the shiggy' adı veriliyor. Bu akıma uyanlar, hareket halindeki araçtan inip dans ediyor ve araca geri biniyor. Bu anları ise saniye saniye kaydederek sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. The Shiggy dans akımı, Drake'in yeni şarkısı "In My Feelings" ten ilham alıyor. Yepyeni bir dans akımı olan “Do the shiggy” internette popüler hale geldi ve şimdi herkes Shiggy'yi yapıyor ve bunu Instagram'da paylaşıyor. Evet, kelimenin tam anlamıyla herkes - hatta ünlüler Shiggy trendine katılıyor.

İşte Shiggy'nin İlk Videosu

TheShiggyShow bir videonun Drake'in şarkısı "In My Feelings" için dans yaptığını yayınladı ve onun Instagram’ında yayınladı, hayranları bu videonun ardından bu trendi sürdürmeye zorladı.

In My Feelings Do the shiggy dans akımına uyanlar

Her zaman başarılı olamayanlar da var :)

İnternet siteleri üzerinden yayılan ve nerede çekildiği bilinmeyen videoda, arabadan inerek müzik eşliğinde dans eden bir genç kıza başka bir aracın çarptığı görüntüler önce gerçek zannedilmişti. Ancak işin aslı daha sonra ortaya çıktı. Video aslında kurguydu ve dans akımının yol açacağı tehlikelere dikkat çekmek üzere hazırlanmıştı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar