Can Yaman’ın sevgilisi Elif Tutarbakan kimdir?

Ekranların sevilen dizisi Erkenci Kuş’un yakışıklı oyuncusu Can Yaman gönlünü Elif Tutarbakan’a mı kaptırdı? Elif Tutarkaban kimdir? Can Yaman ile sevgili mi?

Can Yaman’ın sevgilisi Elif Tutarbakan kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
6 Kasım 2018 Salı 09:23

Can Yaman'ın yaklaşık 5 aydır aşk yaşadığı sevgilisi ortaya çıktı. Son zamanlarda birçok güzelle adı duyulan Can Yaman’ın sevgilisi iddialara göre Elif Tutarbakan. Peki ya Can Yaman’ın gönlünü kaptırdığı Elif Tutarbakan kimdir, ne iş yapıyor?

Genç kızların sevgilisi Can Yaman’ın kalbinin prensesi ortaya çıktı. Yaman, yaklaşık 5 aydır tasarımcı Elif Tutarkaban ile aşk yaşıyor.

Elif Tutarbakan kimdir? Can Yaman ile sevgili mi?

Son dönemin parlayan yıldızlarından Can Yaman'ın kalbini çalan şanslı güzel ortaya çıktı. Magazin kulislerinde kulaktan kulağa dolaşan dedikodulara göre; 28 yaşındaki yakışıklı oyuncu kalbini tasarımcı Elif Tutarkaban'a kaptırdı. Yaman'ın rol aldığı dizide taktığı aksesuarları tasarlayan Tutarkaban ile ünlü oyuncunun arkadaşlığı, 5 ay önce aşka dönüştü. İlişkilerini gizli yürüten Yaman ile tasarımcı, Instagram'da ise birbirlerini beğeni yağmuruna tutuyor.

Koç Üniversitesi İşletme Fakültesi mezunu olan Tutarbakan daha önce bir bankada stajyerlik yapmıştır. Elif Tutarkaban 2016'dan bu yana tasarımcılık yapıyor.

Elif Tutarbakan’ın fotoğrafları

 

 

 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar