Ayşegül Işık kimdir? Ayşegül Işık Mustafa Sandal ile aşk mı yaşıyor?

Mustafa Sandal ile yeni bir aşk dedikodusu ortaya çıktı. Mustafa Sandal’ın yanındaki isim Ceren Hindistan değil Ayşegül Işık adında bir kadınmış. Peki ya Ayşegül Işık kimdir?

Ayşegül Işık kimdir? Ayşegül Işık Mustafa Sandal ile aşk mı yaşıyor?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
6 Kasım 2018 Salı 11:10

Erol Köse, kısa süre önce Ceren Hindistan ile aşk yaşadığı dedikoduları çıkan Mustafa Sandal’ın yanındaki kadının Ayşegül Işık olduğunu iddia etti. Bunun üzerine Ayşegül Işık kimdir? Sorusu aratılmaya başladı.

Emina Jahovic ile 10 yıllık evliliğin Haziran ayında sonlandıran Mustafa Sandal'ın Ceren Hindistan ile aşk yaşadığı konuşuluyordu. Ancak Erol Köse, bu kişinin Ceren Hindistan değil Ayşegül Işık olduğunu iddia etti. Ayşegül Işık'ın Mustafa Sandal'ın teknesinde fotoğraf paylaştığını belirten Erol Köse, aynı zamanda ünlü popçunun köpeği Lucky ile Ayşegül Işık'ın paylaşım yaptığını söyledi. Erol Köse'nin bu iddialarının ardından Ayşegül Işık'ın Instagram hesabını kapatması da oldukça şaşırttı. Erol Köse, Mustafa Sandal'ın Emina Jahovic'i sık sık aldattığını ünlü çiftin bu sebeple ayrıldığını iddia etti.

Ayşegül Işık kimdir?

Erol Köse, Mustafa Sandal'ın gizemli aşkının Ayşegül Işık adlı genç bir kız olduğunu öne sürdü. İkiliyi Göcek tatilinde aynı gün ve aynı yerden yaptıkları paylaşımlar ele verdi. Ayşegül Işık, gizli aşk ortaya çıkınca panikleyip önce sosyal medya hesabını gizleyip sonra kapattı. Bir dönem Ataköy'deki bir AVM'de manikürcülük yapan daha sonra da ablası ile butik açan Ayşegül Işık'ın sosyal medya hesabını kapatması ise iddiayı doğrular gibi.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar