için kaldı

Can Yaman’ın annesi kim? Kaç yaşında? Adı ne?

Can Yaman’ın annesi ile paylaştığı bir fotoğraf gündem oldu. Fotoğrafı görenler Can Yaman’ın annesi kimdir, adı ne, kaç yaşında? Sorularına yanıt aramaya başladı.

Can Yaman’ın annesi kim? Kaç yaşında? Adı ne?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
1 Kasım 2018 Perşembe 13:24

Erkenci Kuşlar diziş ile adından sıkça söz ettiren Can Yaman sosyal medyaya annesi ile çekilmiş bir fotoğrafını koydu. Fotoğrafı gören izleyiciler Can Yaman’ın annesinin adını ve yaşını merak etti. Peki Can Yaman’ın annesi kimdir? Adı ne? Kaç yaşında? Sizler için araştırdık…

Can Yaman annesi ile çekildiği fotoğrafta annesini genç görenler kaç yaşında diye sorgulamaya başladı.   Fotoğrafı görenler ilk başta inanmasalarda, daha sonra durumu kabullenmeye başladılar

 Can Yaman’ın annesi kim? Kaç yaşında?

1989 doğumlu olan Can Yaman'ın annesi Gülden Yaman'a sosyal medya kullanıcıları yanında ablası gibi durduğu yönünde iltifatlar yağdı.

Teve2’de yorumda bulunan Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Gülşen Yüksel Salt, Türkiye'de önemli bir holdingde yönetici asistanlığı yapan Güldem Can’ın 48-49 yaşlarında olduğunu söyledi.

Gülden Yaman Hemşirelik Bölümünü bitirdikten sonra Paris'te Medikal Estetik alanında eğitimini tamamlayarak, İstanbul'da meslek hayatına başlamıştır.

Mesleki tecrübesi ile yurtdışı ve yurtiçi eğitim seminerleri ve toplantılarına katılmakta, estetik alanında tedavi yöntemlerini yakından takip etmektedir.

Antalya'da, Medikal Estetik Uygulamalar, Cilt Bakımı, Güzellik, Kozmetik ve Kişisel Bakım,Dermaroller, Bölgesel Zayıflama, Soğuk Lipoliz, Kavitasyon, Radyofrekans, Diod Ütüleme Lazer Epilasyon,İğneli Epilasyon gibi bir çok yöntemi Gülden Yaman Estetik'te sizler için uyguluyor.

Can Yaman kimdir?

Can Yaman (d. 8 Kasım 1989, İstanbul), Gönül İşleri, İnadına Aşk, Hangimiz Sevmedik ve Dolunay adlı dizilerdeki rolleriyle tanınan Türk oyuncu.

Liseyi İtalyan Lisesi'nde okuyan Yaman, Yeditepe Üniversitesi'nin hukuk bölümünden 2012 yılında mezun olmuştur. Futbolcu ve teknik direktör Fuat Yaman'ın yeğenidir.

Baba tarafından Arnavut kökenlidir.

2014 Gönül İşleri- Bedir -Yardımcı Karakter

2015 İnadına Aşk -Yalın Aras -Başrol

2016 Hangimiz Sevmedik -Tarık Çam -Başrol

2017 Dolunay -Ferit -Başrol

2018- Erkenci Kuş -Can Divit -Başrol

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar