Banabak nedir, nasıl kullanılır? Banabak indir?

Bir anda birçok kişi tarafından sevilen Banabak nedir, nasıl kullanılır? Sizler için derledik...

Banabak nedir, nasıl kullanılır? Banabak indir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
23 Ağustos 2018 Perşembe 16:15

Banabak nedir, nasıl kullanılır? Soruların yanıtları haberimizde. Banabak bir anda birçok kişi tarafında oynanmaya başlandı. Banabak, StartersHub Kuluçka Merkezi’nde tasarlandı. İlk olarak P&G’nin, Türkiye’ye özel başlattığı bir gençlik hareketi olarak öne çıkan Banabak, çoğunlukla dijital içerik üretimi üzerine kuruluydu. Bir süre sonra gençlere hitap etmek için Banabak hareketini bir mobil uygulamaya dönüştüren P&G,  fiş okuma teknolojisini oyunlaştırma çözümleri ile birleştirerek gençlerin dikkatini çekiyor. Böylece şirket, sadakat uygulamasını eğlenceli bir yaklaşımla ele alarak kullanım oranını da arttırmış oluyor.

Banabak nedir nasıl kullanılır?

Banbank uygulamasında sanal para birimi olan Baks kullanılıyor. İlk önce mobil uygulama Gooğle Play’dan ya da App Store’den indiriyorsunuz. Program ortaklarında alışveriş yaptığında fişlerini uygulama üzerinden tarayıp yükle, BAKS kazan. Kullanıcılar sürpriz görevler veya soru-cevap yarışmaları gibi farklı seçenekler üzerinden puan kazanabiliyor. Banabak uygulamasında kazanılan bu puanlara ise “BAKS” ismi veriliyor. Gençler biriktirdikleri “BAKS” puanlarla istedikleri ödülleri alabiliyor. Üstelik sinema biletleri, oyun puanları ve P&G ürünleri gibi ödüllerin yanı sıra uygulamada TEMA’dan fidan bağışı ve eğitim bursu desteği gibi sosyal sorumluluğa odaklanan seçeneklere de yer veriliyor.

 BAKS’lar ile neler yapılır?

 Banabak’ın sanal parası olan Baks’larla her çeşit ödül alınabiliniyor. Bu sanal paralarla uygulama üzerinde havuzda belirlenen ürünlerri satın alabilrisiniz. Uygulama içinde sosyal sorumluluk projeleri de aktif bir şekilde kullanılıyor. 3 bin 500’den fazla gencin BAKS’larını ödül havuzunda TEMA’dan fidan bağışı ve eğitim bursu bağışı seçeneğine harcamaları da oldukça dikkat çekici. Oyunlaştırma kısmında öne çıkan geliştirmelerden biri diğeri de puan sıralaması. Banabak uygulaması, gençlere üniversiteler ve Türkiye genelinde puan sıralamasında yer vererek canlı bir rekabet ortamı yaratıyor.

Banabak uygulaması Goole Play Store ve AppStrore'den indirebilrisinzi

Banabak uygulamasının güzel olduğunu düşünüp oynayanlar kadar kötü olduğunu düşenlerde var. Bazı kişiler uygulamanın çalışmadığını kendilerine vaat edilen sanal para olan Baks’ların verilemediğini belirtti.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar