Acun Ilıcalı kaç kez evlendi? Acun Ilıcalı'nın eşleri ve çocukları kimdir?

Acun Ilıcalı'nın eşleri ve çocukları kimdir? Acun Ilıcalı kaç kez evlendi? Tüm detaylar haberimizde.

Acun Ilıcalı kaç kez evlendi? Acun Ilıcalı'nın eşleri ve çocukları kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:48
27 Kasım 2018 Salı 08:00

Genç görünümüyle dikkatleri üzerine çeken Acun Ilıcalı kaç kez evlendi, kaç kez boşandı? Acun Ilıcalı'nın eşlerini ve çocuklarını mercek altına aldık. İşte Acun Ilıcalı ile ilgili şaşırtan detaylar haberimizde. 

Acun Ilıcalı Kimdir?

Erzurum, Ilıca ilçesinde dünyaya gözlerini açan Ergün ve İlknur Ilıcalı'nın ikinci çocuğu olan Acun Ilıcalı, 29 Mayıs 1969'da Edirne'de doğdu. Ömer Cenker Ilıcalı adında bir abisi vardır.Babası müteahitti annesi de üniversite eğitimi almış bir müdürdü. 5 yaşında başladığı ilk ve orta öğrenimini Edirne İstiklâl İlköğretim Okulu'nda bitirdi. Lise eğitimine İstanbul'da Kadıköy Maarif Koleji'nde başlayan Acun Ilıcalı, Kadıköy Anadolu Lisesi'ni tamamladıktan sonra, İstanbul Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü'nü kazandı, ama üniversite hayatı, 7 senenin sonunda mezun olmadan sona erdi. 19 yaşında iken 1988 yılında Seda Ilıcalı ile evlendi ve bu beraberliğinden Banu adında bir kız çocuğu sahibi oldu. Kızının doğumundan 10 ay sonra 1990 senesinde anne ve babasını trafik kazasında kaybetti. Acun Ilıcalı yaşadığı bunalımın etkisiyle eşi Seda'dan boşandı. Acun Ilıcalı 1995 senesinde bir kot mağazası açarak ticarete atıldı ama başarılı olamadı .Bir arkadaşı aracılığıyla İlker Yasin'le tanışan Acun Ilıcalı Beşiktaş muhabiri oldu. Daha sonra Şansal Büyüka'nın ekibine, Show TV'ye transfer oldu.2002 yılında Acun Firarda adı altında ayrı bir program yaparak sunmayı sürdürdü.

2005 yılında Acun Medya adlı prodüksiyon şirketini kurdu. Fear Factor, Survivor, Kızlar - Erkekler, Survivor Türkiye - Yunanistan, Survivor Aslanlar - Kanaryalar, Var mısın Yok musun, Devler Ligi , Yetenek Sizsiniz ve Yok Böyle Dans programlarının yapımcısı, jürisi ve sunucusu oldu. 2005 senesinde, 36 yaşında vergi rekortmenlerinden biri oldu. Show Tv'nin '81 İl 81 Okul' adlı sosyal sorumluluk projesinde bulundu ve programda 3 milyon 725 bin 563 YTL yardım elde etti. İkinci evliliğini 2003 senesinde yaptığı Zeynep Ilıcalı'dan Leyla ve Yasemin adlarında iki kız çocuğu daha oldu. Geçen yıl Şeyma Subaşı ile dünya evine giren Acun’un Şeyma’dan da bir kızı vardır. Acun 4 kız babasıdır. 2014 senesinde tv8 kanalında gösterime giren Ütopya adlı bir yarışma programı başlattı.

Acun Ilıcalı Kaç Kez Evlendi?

Acun Ilıcalı'nın son eşi Şeyma Subaşı dışındaki eşleri kimdir? Acun Ilıcalı'nın eşlerinin isimleri ne kaç çocuğu var. Acun'un eşi Seda Başbuğ, Zeynep Ilıcalı ve son karısı ile çocukları hakkında merak edilenler... Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı ile birlikte toplamda 3 kez evlendi. İlk eşinin adı Seda Başbuğ. Bu evliliğini 19 yaşındayken yaptı. Acun Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ ile olan evliliği 1988 yılında başladı, 1993 yılında boşanmayla bitti.

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı'nın aşkı Zeynep Ilıcalı ile olan evliliğini bitirdi. 2016 tarihinde eşi Zeynep Yılmaz'dan anlaşmalı olarak tek celsede boşandı.

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı 18 Eylül 2017 yılında dünyaevine girdi.  Acun ve Şeyma evlenmeden önce de bir kızları oldu. Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı 26 Kasım 2018 tarihinde boşandı. Böylece 9 yıllık ilişkileri bitmiş oldu.

Acun Ilıcalı'nın Eşleri ve Çocukları Kimdir?

Acun Ilıcalı'nın 3 evliliğinden toplam 4 kızı bulunuyor. Kızlarının isimleri ve eski eşlerinin isimleri şöyle; Banu Ilıcalı annesi Seda Başbuğ, Acun ve Şeyma evlenmeden önce de bir kızları oldu. Acun Ilıcalı'nın 3 evliliğinden toplam 4 kızı bulunuyor.

Acun Ilıcalı'nın ilk karısından Banu Ilıcalı isminde bir kızı var. Geçtiğimiz yıllarda Acun büyük kızı Banu Ilıcalı'yı Efe Ceyhun ile dillere destan bir düğünle evlendirmişti. Acun Ilıcalı ikinci evliliğini boşandıktan 10 yıl sonra yaptı. Acun Ilıcalı'nın ikinci eşi olarak Zeynep Ilıcalı'yı seçmişti. Acun Ilıcalı ile Zeynep Ilıcalı'nın evliliği 2003 yılında gerçekleşti. O dönemde Acun Ilıcalı henüz bir medya patronu değil, yeni ünlenen bir televizyon muhabiriydi.

Acun Ilıcalı'nın ikinci eşi ile olan evliliğinden 2 kızı daha oldu. Acun Ilıcalı'nın Zeynep Ilıcalı'dan olan çocuklarının isimleri Leyla Ilıcalı ve Yasemin Ilıcalı. Acun Ilıcalı'nın 3 evliliğinden toplam 4 kızı bulunuyor.

Kızlarının isimleri ve eski eşlerinin isimleri şöyle;

-Banu Ilıcalı annesi Seda Başbuğ,
-Yasemin Ilıcalı ve Leyla Ilıcalı aneleri Zeynep Ilıcalı
-Melisa Ilıcalı annesi Şeyma Subaşı

Seda Başbuğ Ilıcalı Kimdir?

Acun Ilıcalı'nın ilk eşi Seda Başbuğ ile olan evliliği 1988 yılında başladı, 1993 yılında boşanmayla bitti. Kamuoyndan uzak duran Seda Başbuğ medyanın gündemine Acun Ilıcalı'dan olan kızı Banu Ilıcalı'nın düğünü ile geldi.

Banu Ilıcalı Kimdir?

Acun Ilıcalı'nın bilindiği üzere 4 kız çocuğu var. İlk evliliğini Seda Başbuğ ile yapan Acun Ilıcalı'nın en büyük kızı Banu Ilıcalı. Daha sonra Zeynep Ilıcalı ile evlenen Acun Ilıcalı'nın 2 kız çocuğu daha oldu. Kısa süre önce Zeynep Ilıcalı ile yollarını ayıran Acun'un, uzun süredir sevgilisi olan Şeyma Subaşı'ndan da bir kız çocuğu var. 1990 doğumlu olan Banu Ilıcalı şu an 28 yaşında.

Zeynep Yılmaz Kimdir?

Acun Ilıcalı ikinci evliliğini boşandıktan 10 yıl sonra yaptı. Acun Ilıcalı'nın ikinci eşi olarak Zeynep Ilıcalı'yı seçmişti. Acun Ilıcalı ile Zeynep Ilıcalı'nın evliliği 2003 yılında gerçekleşti. O dönemde Acun Ilıcalı henüz bir medya patronu değil, yeni ünlenen bir televizyon muhabiriydi. Acun Ilıcalı'nın ikinci karısı ile olan evliliğinden 2 kızı daha oldu. Acun Ilıcalı'nın Zeynep Ilıcalı'dan olan çocuklarının isimleri Leyla Ilıcalı ve Yasemin Ilıcalı.

Leyla Ilıcalı ve Yasemin Ilıcalı Kimdir?

Televizyon dünyasının önemli isimlerinden Acun Ilıcalı’nın kızı Leyla Ilıcalı 2004 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Annesi Zeynep Yılmaz’dır. Acun Ilıcalının ikinci eşi olan Zeynep Yılmaz’ın bir de Yasemin isminde bir kızı vardır. Leyla Ilıcalı 2004, Yasemin Ilıcalı ise 2007 doğumludur. 2016 yılında babası Acun Ilıcalı ve Zeynep Yılmaz anlaşmalı olarak boşanmışlardır.

Şeyma Subaşı Kimdir?

Acun Ilıcalı son eşi Şeyma Subaşı ile henüz evliyken birlikte olmaya başladı. Yasak aşkı ile gündem olan Acun Ilıcalı, söylentilere kulaklarını tıkadı ve Şeyma Subaşı ile olan ilişkisinden bir de çocuk sahibi oldu. Acun Ilıcalı büyük aşkı Şeyma Subaşı ile sunuculuğunu yaptığı televizyon programı Var Mısın Yok musun'da tanıştı. İlişkisi döneminde Zeynep Ilıcalı ile boşanma kararı aldı. 2016 yılında da Zeynep Ilıcalı ile 2003 yılında yaptığı evliliği noktaladı. Acun Ilıcalı boşandıktan sonra üçüncü kez nikah masasına oturdu. 2017 yılının yazında Şeyma Subaşı ile dillere destan bir düğünle evlendi. Çiftin aşklarının meyvesi olan kızları Melisa Ilıcalı da anne ve babasının düğününde yer aldı. Ancak Acun-Şeyma çifti 26 Kasım 2018 tarihinde tek celsede boşandı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar